Cele mai noi colecții Crocs sunt gata să-ți ofere un aer cool și comfy

În cazul în care te numeri printre cei ce caută inspirație pentru outfit-urile verii, avem o veste bună pentru tine! Cele mai noi colecții Crocs, Echo și Sport, caută să îmbine cele mai populare tendințe ale momentului cu un stil confortabil. Rezultatul? O gamă variată de încălțăminte ce reinventează noțiunea unui look îndrăzneț, jucăuș sau pur și simplu unic. 

Colecția Echo a fost creată pentru cei ce caută confort fără să-și compromită aparența stilistică. Printre modelele preferate se regăsesc Echo Marbled Clog, Echo Slide și Echo Clog K. Cu o apariție total non-conformistă, talpa acestora pare sculptată, fiind un detaliu statement. Și deși sunt 3 modele diferite ce îți oferă un plus de stil diferit în funcție de culoare și pattern, toate 3 se bucură de cele mai recente inovații Crocs, precum CrosliteTM și LiteRideTM – ambele asigură un confort maxim piciorului, indiferent de numărul de ore petrecute în picioare sau la plimbare. 

Cele mai noi colecții Crocs sunt gata să-ți ofere un aer cool și comfy
Cele mai noi colecții Crocs sunt gata să-ți ofere un aer cool și comfy

Colecția Sport este menită exploratorilor, celor ce iubesc călătoria și aventura. Indiferent de orașul și ora la care alegi să pornești într-o nouă drumeție, orice item din colecția Sport este alegerea perfectă. Printre piesele preferate, se remarcă Classic All-Terrain Clog, model care are o talpă puțin mai robustă și o curea reglabilă. Mai mult, acesta se bucură de asemenea de o construcție de tipul CrosliteTM, fiind o alegere practică pentru zilele în care te simți plin de spontaneitate. În același mod ne-a atras și modelul Classic Slide, ce reinterpretează serile în oraș printr-un pattern îndrăzneț. Inovația vine odată cu apariția găurilor din modelul original Clogs, ce permit acum personalizarea cu charm-uri JibbitzTM.

Cele mai noi colecții Crocs sunt gata să-ți ofere un aer cool și comfy

Indiferent de cum alegi să-ți exprimi personalitatea, Crocs are atuurile stilistice de care ai nevoie. Colecțiile Echo și Sport reprezintă o serie de item-uri confortabile și stylish ce sunt menite să-ți transforme complet orice ținută – fie că e vorba despre zile monotone, petrecute le job sau cu prietenii, sau evenimente mai speciale. Acestea îți permit să-ți reinventezi stilul și modul în care te exprimi, și mai ales, să îți transpui personalitatea și caracterul în toată frumusețea sa. 

Descoperă cele 2 colecții în curând în magazinele din București.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter