Cele mai îndrăgite parfumuri și arome proaspete de vara aceasta

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 28 iulie 2022, 15:16

Cu toții avem nevoie de un plus de confort, de protecție, dar și de parfumuri în această vară. Dacă ai simțit o ușoară stare de anxietate în ultima perioadă, o oboseală accentuată sau doar un stres apăsător și enervant, este timpul să ai unul dintre aceste parfumuri de vară pentru a scăpa de gândurile negative și de griji, pentru a avea o stare de bine și un plus de confort în viața ta. 

Când vremea este caniculară, este posibil ca parfumurile să pară mai puternice, deci nu trebuie exagerat, mai ales dacă se aleg produse de calitate. Mărcile oferă și versiuni ușoare ale parfumurilor, iar acestea sunt și cele mai apreciate în sezonul de vară. 

Desigur, pe parcursul anului, oamenii se bucură și de note mai intense, oferite de parfumuri mai grele și reconfortante, care sunt în trend pentru caracteristicile senzaționale pe care le au. Indiferent de stil și preferințe, cert este că un parfum de calitate înaltă ar trebui să facă o persoană să se simtă excelent, să-i schimbe starea de spirit. 

Vezi și: Top 10 – cele mai scumpe parfumuri din lume

Cele mai îndrăgite parfumuri și arome proaspete de vara aceasta

În această vară, oamenii tind să caute parfumuri proaspete, cu arome de fori și fructe, care cresc nivelurile de energie și oferă acea senzație imediată de ridicare a dispoziției. Ei sunt interesați de parfumurile răcoritoare, mai ales în perioada când căldura devine foarte mare. Preferințele se schimbă ușor vara, mai ales când gama de parfumuri este atât de mare și variată. 

Oamenii sunt impresionați și de parfumurile marine, care te duc cu gândul la măreția și frumusețea mării. Aceste parfumuri sunt extraordinar de plăcute, au mirosuri naturale și un caracter mai ușor. Ele sunt concepute pentru a satisface ambele sexe și te poartă cu gândul la plajele curate cu nisipuri strălucitoare, sau spre regiunile cu lagume, cu palmieri cu frunze impresionante. Astfel de parfumuri sunt ideale pentru vară, pentru că nivelul de prospețime pe care îl evocă este mare, inspirat find de mare și ocean. 

Cele mai îndrăgite parfumuri și arome proaspete de vara aceasta

Femeile adoră și parfumurile cu note florale, pentru a fi în armonie cu sezonul estival, dar și aromele opulente și orientale. Mirosurile florale sunt atrăgătoare, iar dacă sunt dozate adecvat, nu devin nicidecum copleșitoare. Parfumurile de acest fel au efect calmant și te ajută să ai o stare confortabilă, de liniște și bunăstare. 

Descoperă cel mai captivant parfum pentru femei al acestui sezon, Dolce Gabbana Light Blue, aromat cu flori, fructe și note lemnoase, fiind perfect pentru experiențe plăcute și întâlniri romantice în această vară. Este fabricat din ingrediente apreciate în întreaga lume, cum ar fi: cedru sicilian, măr, ambră, mosc, clopoțel, iasomie, lemn de lămâi, bambus și trandafir alb. Parfumul are note florale de vârf, perfect echilibrate, alese cu atenție. Un astfel de parfum de vară este sexy și ideal pentru o plimbare pe plajă. 

Și bărbații sunt interesați de parfumuri similare, proaspete de vară, care sunt persistente de dimineață până seara. O sugestie pentru ei ar fi Prada Luna Rossa Carbon, care se remarcă prin note de bergamotă italiană, lavandă, paciuli, ambroxan și piper negru. Vei vedea că aroma de bergamotă cu cea de piper se combină perfect și adaugă contrapuncte tari, alături de notele dulci din acest parfum. Acest amalgam de note interesante nu devine deloc greu, efectul general este senzual, reconfortant și sofisticat, pe placul oricărui bărbat. 

Cele mai îndrăgite parfumuri și arome proaspete de vara aceasta

În fiecare situație din viață, parfumurile se aleg cu atenție, pentru că ele ne influențează starea de spirit și din punct de vedere fizic și emoțional. Pentru cei cu pielea sensibilă sau predispusă la reacții alergice, sunt indicate parfumurile naturale, organice, de înaltă calitate. În general, un parfum de lux se va adresa și persoanelor cu sensibilitate a pielii, va fi realizat la standarde ridicate. 

Un parfum ideal trebuie să ofere beneficii pentru sănătate și să nu aibă efecte secundare (posibile dureri de cap). Ideal este să se evidențieze și prin proprietățile emoționale de vindecare, să ajute în relaxare, la ridicarea dispoziției și creșterea energiei, în orice perioadă a anului. 

Vezi şi cele mai bune parfumuri sub 500 de lei pentru femei!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter