Ce legătură este între semnele zodiacale și jocurile de cazino

Ultimul update Joi, 11 mai 2023, 16:38

Foarte mulți români sunt interesați de astrologie, căutând adesea informații legate de zodii sau / și horoscop. Ghidul semnelor zodiacale poate fi privit inclusiv ca o formă de divertisment – vezi ce se spune că ar fi legat de personalitatea ta, în funcție de credințele în astre. 

Depinde de fiecare cum tratează acest subiect, însă este interesant să vezi dacă unele caracteristici generale asociate zodiei tale se potrivesc și în cazul tău particular. Datele despre zodii tratează diverse domenii ale vieții, de la profesie la viață sentimentală. 

În condițiile în care foarte multe persoane sunt pasionate de sloturi online și alte jocuri de online casino, acest domeniu fiind clar reglementat legal în România și promovat pe toate canalele media, merită să acordăm atenție unor informații legate de legătura dintre semnele zodiacale și jocurile de cazino.

În ansamblu, fiecare zodie are propriul său set de particularități individuale, cu predispoziție pentru diferite activități. Iată cum se aplică aceste seturi de date în cazul jocurilor de noroc, pentru fiecare zodie în parte:

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Ambițioși și îndrăzneți, cei născuți în zodia Berbec caută adesea noi provocări. Aparent, li se potrivesc jocurile de zaruri și pariurile la masa de ruletă. Sunt fermi în deciziile lor, deci pot rezista inclusiv la jocuri unde tensiunea crește pe măsură ce jocul ajunge la cote mai ridicate.

Taur (20 aprilie – 20 mai): 

Imaginea fioroasă a animalului taur nu se regăsește la oamenii din zodia Taur. Aceștia sunt chiar prietenoși și sociabili, apreciază arta și frumusețea vieții, precum și confortul și luxul. Se încadrează foarte bine la masa de poker, unde pot încerca diverse varietăți ale acestui joc.

Gemeni (21 mai – 20 iunie): 

Gemenii au de obicei mai multe hobby-uri și o energie extraordinară. La jocurile de cazino, se pot simți foarte bine la ruletă, unde vor fi captivați de fiecare învârtire a roții. Nu trebuie să uite însă de recomandările generale cu privire la abordarea corectă a acestui joc de cazino. 

Rac (21 iunie – 22 iulie): 

Semn de apă guvernat de Lună, Racul este o zodie asociată cu relaxarea și atitudinea calmă, calculată. Pot demonstra abilități foarte bune la toate jocurile de noroc, unde în general își vor realiza propriile strategii. Spre exemplu, se pot distra foarte bine la sloturi online, celebrele păcănele ca la sălile de jocuri din mediul offline, dar pot avea partide reușite și la blackjack sau baccarat. 

Leu (23 iulie – 22 august):

Leul este considerat un lider înnăscut, va dori mereu să lupte pentru prestigiu, să fie în centrul atenției. Evident, se va simți excelent la jocurile de ruletă, mai ales în cazinouri terestre, unde multe persoane se adună în jurul mesei. De asemenea, pot fi jucători perfecți de Texas Hold’Em, unul dintre cele mai apreciate jocuri de poker.

Fecioară (23 august – 22 septembrie): 

Atenți la detalii și bazându-se pe gândirea logică și lucrurile practice, oamenii născuți sub semnul Fecioarei se pot distra foarte bine la jocurile de cazino online cu dealer live. Comod, oriunde s-ar afla, pot avea acum acces rapid la jocuri interactive precum ruletă, baccarat sau blackjack. 

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie): 

Persoane extrem de echilibrate, Balanțele se potrivesc foarte bine cu universul jocurilor de cazino online, acolo unde vor căuta strategii și sisteme de joc avantajoase. Balanțele sunt de regulă persoane norocoase, astfel că nu este de mirare faptul că mulți dintre câștigătorii jackpoturilor progresive la pacanele sunt născuți în această zodie.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): 

Scorpionul are o gândire complexă, intuitivă, iar jocurile de cazino îi sunt asociate foarte bine. Se va distra din plin la blackjack și alte jocuri de cărți, dar va savura cu siguranță orice joc unde are parte de adversari. Poate avea multe reușite inclusiv în turnee de poker, chiar dacă nu va ajunge neapărat la cele mai înalte niveluri.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie): 

Pentru Săgetător, semn de foc guvernat de Jupiter, un joc potrivit ar putea să fie Baccarat. Perfect pentru aventuri la cazino, acest joc poate fi descoperit și în cazinouri online licențiate în România.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): 

Despre Capricorni se spune că se descurcă bine la pariuri sportive, unde analizează atent toate detaliile. La cazino, pot fi inspirați în deciziile pe care le adoptă la jocurile de masă, inclusiv la ruletă.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie): 

Pentru Vărsători, toate formele de jocuri de cazino sunt simple și distractive. Rebeli, dar dornici de a schimba lumea în bine, pot „lupta” la sloturi online în căutarea rotirilor norocoase.

Pești (19 februarie – 20 martie): 

Una dintre cele mai populare recomandări pentru Pești este distracția la jocuri de tip video poker. Deși par destul de simple și asemănătoare cu sloturile, jocurile de tip video poker implică anumite abilități, iar folosind diverse strategii de joc, șansele de câștig pot crește.

Informațiile de mai sus se bazează pe date prezentate online și pe viziunea subiectivă a autorului, astfel că trebuie tratate pur și simplu ca o formă de divertisment. Nu uitați ca, indiferent ce jocuri de noroc alegeți, este necesar să le abordați în mod responsabil!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter