Ce faci când garsoniera este prea mică, iar tu ai prea multe lucruri – Iată câteva sugestii de depozitare care te pot ajuta atunci când spațiul locuinței tale este prea mic!

Ultimul update Miercuri, 03 mai 2023, 13:43

Atunci când te muți într-o garsonieră de dimensiuni reduse trebuie să te obișnuiești cu ideea de a avea cât mai puține lucruri. Chiar dacă nu ai foarte mult loc, este important să păstrezi spațiul cât mai liber și mai aerisit. Totuși, ce faci atunci când garsoniera este prea mică, iar tu ai prea multe lucruri?

Deși pare imposibil să le depozitezi pe toate, există câteva metode care pot funcționa indiferent de cât este de mică nouă ta locuință. În acest articol vei găsi câteva sugestii în acest sens care te vor ajuta să rezolvi problema lipsei de spațiu.

Iată câteva sugestii de depozitare care te pot ajuta atunci când spațiul locuinței tale este prea mic:

Curățenia generală în dulap

Poate că pentru multe persoane, a face curat printre haine și a renunța la unele dintre articole nu este un compromis pe care doresc să îl facă. Cu toate acestea, dacă te uiți puțin mai bine în garderoba ta, cu siguranță ai și tu foarte multe haine pe care nu le mai porți de multă vreme. Poți fie să le dai unor prieteni apropiați sau să le vinzi. Dacă ai posibilitatea, ai putea face un pachet cu haine pe care să le donezi pentru că oricum îți vei lua altele cât de curând.

Electrocasnice de dimensiuni mici

Electrocasnicele pot ocupa foarte mult spațiu în locuința ta. Desigur, ai nevoie de un aspirator sau de un mixer, dar te poți orienta către acele electrocasnice de mici dimensiuni care să te avantajeze mai mult. Pe altex.ro poți găsi un aspirator Dyson vertical. În felul acesta, îți va fi mult mai ușor să îl depozitezi și nu va trebui să recurgi la o mătură în locul aspiratorului clasic pentru a mai salva spațiu.

Saci de vidare

Atunci când vei să îți depozitezi hainele de iarnă pentru că s-a sfârșit sezonul rece, poți recurge la sacii de vidare. Cu ajutorul acestora poți pune toate hainele de iarnă la loc sigur și nu trebuie să îți mai faci griji pentru spațiu. În plus, acești saci te ajută și să îți păstrezi hainele în stare foarte bună pentru mai mult timp.

Cutii de depozitare

Poate ai un colț al garsonierei liber și îl poți valorifica transformându-l în spațiu de depozitare. Poți alege să suprapui câteva cutii de depozitare estetice în acest loc. Este de preferat ca aceste cutii să se asorteze temei generale a garsonierei. Poți stoca aici orice fel de obiecte ți se par a fi în plus în încăpere, fără riscul de a aglomera vizual spațiul.

Așadar, dacă spațiul garsonierei tale nu îți permite să depozitezi toate lucrurile pe care le deții, poți găsi multe soluții care să te favorizeze. Această situație poate fi un moment bun pentru a te elibera de lucrurile care nu îți mai folosesc, iar pentru restul obiectelor folosește cutii de depozitare și saci de vidare pentru a te bucura de mai mult spațiu în locuința ta.

Sursa foto: pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter