Ce culori poți încorpora în ținuta pentru nuntă: 4 idei de stil

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 19 august 2021, 09:38

Dacă vrei să fii o mireasă ieșită din comun, de care să își aducă aminte toată lumea pentru mult timp de acum încolo, renunță la clasicul alb și adaugă puțină culoare la ținuta din ziua nunții tale. Poți rămâne în continuare o mireasă elegantă și stilată, având culoare adăugată în cele mai minunate modul. Poți opta pentru atingeri subtile sau declarații îndrăznețe, iar rezultatul final va fi cu adevărat spectaculos. 

Deși multă lume consideră că o rochie pentru nunta albă este un standard universal, de fapt ea se aplică doar culturilor occidentale. În estul asiatic multe mirese sunt îmbrăcate în roșu, deoarece simbolizează bunul augur. Dacă vrei și tu să te joci cu culorile în ziua ta cea mare, iată câteva idei creative care te pot ajuta. 

  1. Alege o rochie de mireasă mov

Este o adevărată declarație de personalitate, care simbolizează ruperea de tradiție și îmbrățișarea modernului. Cu siguranță rochia ta va fi unică și va reflecta perfect propria personalitate. Alegerea unei rochii de mireasă mov este o modalitate admirabilă de a da evenimentului un aer cu adevărat impresionat.  Cu cât este mai închisă la culoare, cu atât mai spectaculoasă va fi rochia. Pe de altă parte, dacă îți dorești ceva mai soft, poți alege un lila pastel, cu un impact mai blând. În plus, poți face un mix din câteva nunațe complementare, care vor asigura factorul wow pentru nunta ta. De exemplu, o combinație între mov, alb și lila va înfrumuseța rochia de mireasă, oferind o combinație plăcută ochiului. 

  1. Poartă accesorii galbene

Dacă îți dorești doar o mică pată de culoare, alege accesoriile galbele. Acestea sunt destul de populare, astfel încât nu vei avea probleme în găsirea unor modele care să îți placă. Te vei bucura să le porți nu doar pentru că adaugă o notă reală de farmec și lux imaginii tale, dar sunt și foarte ușor de purtat, schimbând aspectul într-o clipă. Niște cercei puternici ori niște agrafe florale sau un colier cu panglică, sunt doar câteva exemple despre opțiunile pe care le ai pentru a colora look-ul tău alb imaculat. 

  1. Încălțămintea

Dacă alegi totuși să îmbraci o rochie albă, poți obține o ținută distractivă cu ajutorul pantofilor colorați. Este un secret care va fi dezvălui doar în momentele vesele, la poze sau atunci când te afli pe ringul de dans. Este o modalitate de a face cunoscută latura ta jucăușă, care poate fi foarte bine ținută în frâu atunci când lucrurile devin serioase. Fie că vrei să porți tocuri roșii, verzi sau albastre, această pată de culoare atât de discret poziționată, va deveni centrul atenției exact atunci când îți dorești acest lucru. 

  1. Poartă o jupă din tul roșu

Dacă rochia ta adoptă stilul rochie de bal, cu o fustă amplă și multe straturi de material pe dedesubt, este o idee minunată să alegi o jupă în una sau mai multe culori. Deoarece jupa este realizată din tul cu multe volane încrețite, aspectul pe care îl va avea pe sub rochia ta va fi unul cu adevărat deosebit. O jupă roșie este o mică nebunie la care poți apela, dacă nu vrei să îi șochezi cu totul pe cei dragi prin renunțarea la tradiționala rochie albă. Jupa roșie este compromisul perfect între albul imaculat, care va fi atât de frumos în pozele oficiale și ținuta plină de culoare care va fi remarcată în albumul cu poze rezervat prietenilor și colegilor. Pentru o imagine completă, poți combina culoarea jupei cu unul dintre elementele menționate mai sus. Indiferent dacă este vorba despre cercei sau pantofi, roșul pe care îl vei adăuga va oferi ținutei tale o personalitate puternică și un look bine construit. 

Sursa foto: piqsels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter