Big Green Egg: Experiența desăvârșită a grătarului din grădina de acasă!

Mâncăcioși, gurmanzi, pofticioși sau orice alte etichete le-am primi, nimic nu o să ne oprească din a căuta și găti acea rețetă perfectă, care să impresioneze chiar și cele mai pretențioase gusturi. Noi ne bucurăm de tot ceea ne poate oferi viața, mai ales că cele 5 simțuri ne-au fost dăruite cu un scop. Așa că, haideți să le punem la treabă!

Tocmai de aceea, scopul echipei PEFOC este de a inspira cât mai mulți oameni și de a-i lăsa să se bucure de aromele pe care natura le poate oferi. Gătește la foc mic o bucată de carne, pește sau legume pe un grătar ceramic Big Green Egg și lasă-te sedus de gustul și aromele rafinate!

Când combini vechea tradiție japoneză kamado cu tehnologia revoluționară a ceramicii folosite de NASA pe navetele spațiale, obții cel mai performant grătar de curte, pe numele său: Big Green Egg. Fie că-l folosești pentru a coace, a găti, a prăji un grătar ori a afuma o tocăniță, nu îți va veni să crezi ce gust intens vor căpăta mâncărurile tale preferate!

Ceea ce face un grătar ceramic Big Green Egg pe cărbuni atât de deosebit este forma rotundă și ceramica ce permite fluxului de aer păstrat la interior, să ofere frăgezime diferitelor tipuri de mâncare, păstrându-le suculența și intensificându-le gustul natural.

Mâncarea este un eveniment emoțional și, ca atare, veți fi încântați să vă pregătiți rețetele preferate pe EGG sau să creați un nou fel de mâncare. Aprinde câteva brichete de grătar, încinge cărbunii și pregătește-ți papilele pentru a savura cele mai delicioase feluri pe care le-ai gustat vreodată, alături de familia și prietenii din jurul mesei îmbelșugate cu bunătățuri culinare, voie bună și momente de neuitat.

Odată cu miresmele îmbietoare, Big Green Egg îți va oferi acces într-o lume nouă a gătitului performant. Astfel, îți va fi mai ușor decât credeai vreodată și vei fi plăcut surprins să îți depășești propriile limite gastronomice. Big Green Egg este prietenul care te va însoți la fiecare pas în drumul creativității și experimentelor culinare neîngrădite!

Indiferent de vremea de afară sau anotimp, pe frig sau în căldura verii, poți găti cu EGG-ul tău pe întreg parcursul anului! Pregătește pe grătar un antricot suculent sau un pește în crustă de sare, supă de crustacee, o tocăniță consistentă, paine crocantă, pizza savuroasă sau un desert delicios.

Simți că vrei să sari peste o zi fără să mănânci carne? Ce zici de niște ardei copți, dovlecei de grădină pe grill sau de niște bruschete capresse super delicioase, pregătite pe Big Green Egg?

Dacă ești curios să încerci experiența gătitului la superlativ sau vrei să descoperi ce preț are un grătar grădină Big Green Egg – acest produs inovator care se bucură de prestigiu la nivel mondial – te așteptăm pe site www.pefoc.ro la secțiunea dedicată acestor modele. Acolo îți vei pute alege și configura grătarul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale!

Disponibil în mai multe dimensiuni și la costuri diferite, pe lângă acest model de top, în oferta PEFOC ai acces și la o gamă întreagă de grătare economice sau premium, grill-uri pe cărbuni, grătare pe gaz sau modele electrice de gratar weber și alte accesorii dedicate gătitului la grill. Indiferent de alegerea făcută, toate produsele beneficiază de garanția calității pentru ca tu să te bucuri de experiența mâncărurilor pegătite perfect!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter