AluaSun Helios Beach – experiență Hyatt all-inclusive premium pe una din cele mai frumoase plaje de pe litoralul din Bulgaria

300 de km despart Bucureștiul de una din cele mai bune destinații de pe litoralul Marii Negre – stațiunea Obzor din Bulgaria. 10 km de plajă lată, uneori, de până la 60 metri, își așteaptă acolo, oaspeții doritori de mare liniștită, apă limpede, nisip auriu, în combinație cu verdele pădurilor și crestele munților Stara Planina, din apropiere. 

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care renumitul grup hotelier internațional Hyatt, a ales tocmai stațiunea Obzor pentru lansarea unuia dintre propriile branduri, și anume  „Alua Hotels and Resorts” – brand inclus de curând în Inclusive Collection – cel mai mare furnizor de vacanțe all-inclusive premium din lume și care oferă pe cele mai frumoase plaje, facilități moderne de cazare, experiență gastronomică bogată și diversificată, o întreagă pleaidă de activități și experiențe de wellness. 

Prin urmare, chiar pe plajă, în zona ideală din Obzor de curând anul acesta, și-a deschis porțile AluaSun Helios Bay – hotelul care într-o atmosferă de confort și căldură ca-n familie, oferă vacanța perfectă de relaxare, cu posibilitate însă, de efectuare de drumeții și practicare de sporturi, și în care serviciile all-inclusive personalizate, cu atenție la detalii și la starea de bine a oaspeților, excelează și asigură o experiență unică, de neuitat. 

Familiile cu sau fără copii, grupuri de prieteni sau persoane care călătoresc neînsoțite își vor găsi, dintr-o mare diversitate de spații, opțiunea de cazare preferată. Însă cea mai mare disponibilitate, la cele mai bune tarife le găsiți numai în această perioadă, chiar pe site-ul hotelului AluaSun Helios Beach.

AluaSun Helios Beach - experiență Hyatt all-inclusive premium pe una din cele mai frumoase plaje de pe litoralul din Bulgaria

Trei restaurante cu specific gastronomic diferit și două baruri stau la dispoziția turiștilor care se pot bucura de experiența all-inclusive cu trei mese pe zi, gustări pe toată durata zilei și cu o selecție de diferite tipuri de băuturi locale şi internaţionale.

Distracția la AluaSun Helios Beach nu se întâmplă numai pe plajă, ci și la piscina exterioară, prevăzută cu zonă adaptată, delimitată pentru copii

Copiii au la dispoziție și un întreg Kids Club al lor, care le asigură momente magice prin activităţi şi jocuri special pregătite pentru ei. De la pictură pe față, la cântece, dansuri și jocuri acvatice, totul este gândit să le ofere momente de neuitat. În plus, cei mici se pot bucura, de asemenea, de un loc de joacă complet echipat, în aer liber.

Sală de fitness complet echipată, tenis de masă, darts, biliard completează marea varietate de activități sportive pe care oaspeții hotelului le au la dispoziție, iar scena de spectacole și divertismentul pentru întreaga familie, asigurat de echipa de animatori a hotelului, completează opțiunile de petrecere a timpului liber.

AluaSun Helios Beach - experiență Hyatt all-inclusive premium pe una din cele mai frumoase plaje de pe litoralul din Bulgaria

Pentru cei care doresc să viziteze și alte locuri, orașul Burgas se află la numai de 60 de km, stațiunea Sunny Beach la numai 34 de km, iar romanticul Nessebar, aflat sub patrimoniu UNESCO, îl găsiți la numai 40 de km. 

Astfel încât, oricine, indiferent de vârstă sau de preferințe își va găsi propriul confort, într-un ambient cu design modern, proaspăt renovat și amenajat, de unde marea se poate privi în pace, de când răsare soarele până când luna se oglindește în apele ei. 

Într-o atmosferă elegantă, cu servicii premium și preocupare pentru confortul deplin al oaspeților săi, aveți acum garanția vacanței perfecte, cu amintiri de neuitat alături de oameni dragi! Așa cum numai Hyatt Hotel Corporation – specialistul de renume mondial în ospitalitate, poate oferi. Bucurați-vă doar de beneficiile și prezența lui atât de aproape de România, pe unele dintre cele mai frumoase plaje din Bulgaria, în stațiunea Obzor!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter