5 Motive să oferi cadou bijuterii românești din aur!

Bijuteriile din aur personalizate sunt cadouri pe care mulți dintre noi visează să le primească, dar și să le ofere celor apropiați, de la vârste foarte mici, până la adânci bătrâneți. Dorința de a avea un obiect de valoare, unic, finuț, care să fie în armonie cu personalitatea purtătoarei, face ca bijuteriile din aur personalizate să fie printre cele mai căutate cadouri pentru ocaziile speciale din viață.

Dacă te întrebai ce poți să faci pentru a alege un cadou de calitate, sfatul experților este să te orientezi către bijuterii deosebite produse în România și iată de ce: 

1. Bijuteriile românești din aur sunt cadouri unicat, memorabile

Bijuteriile de aur produse în România nu doar că au un design aparte, specific zonei culturale și simbolurilor autentice, inspirate din folclor sau din imaginația designerilor locali dar, în plus, poartă emoția amintirilor care te leagă de copilărie și de țară. În prezent există un adevărat curent al designerilor de bijuterie contemporană, iar pentru cei cărora le este dor de țară, cadoul tău va fi un motiv dublu de bucurie! Pe de o parte se bucură de un accesoriu prețios, o bijuterie din aur 14k, iar pe de altă parte, au o mică amintire de acasă, mereu alături.

2. Posibilitatea de a realiza bijuterii de aur la comandă

Dacă dorești să oferi cadou bijuterii din aur personalizate, nu există loc mai potrivit pentru a obține o asemenea execuție decât la un producător de bijuterii românești din aur. Marii producători internaționali realizează doar colecții de bijuterii care nu pot fi personalizate sau modificate în vreun fel.

Procesul de realizare a bijuteriilor de aur la comandă presupune mult mai multe etape în realitate. Dacă ai în minte un model foarte specific de inel de logodnă, brățară de botez sau pandantiv pentru aniversarea soției, vei putea obține exact ce îți dorești alegând o bijuterie pe comandă.

3. Opțiunile de retur, de personalizare sau de livrare a bijuteriilor produse în România sunt rapide și accesibile

În comparație cu shopping-ul online de la un retailer internațional, bijuteriile deosebite produse în România prezintă un avantaj major. Este mult mai practic să poți să vorbești cu cineva din Customer Service, să-ți personalizezi bijuteria și să plasezi comanda doar cu un click, având siguranța faptului că nevoile tale sunt înțelese și respectate. În plus, pentru bijuteriile pe stoc, ai livrare în maximul 48 de ore, atunci când ești grăbit să pregătești o surpriză cuiva drag. Totodată, ai mai puține emoții în privința livrării intacte a cadoului tău, cât și a variantei de a returna bijuteria aleasă, dacă aceasta nu e conform așteptărilor tale, sau oricare ar fi motivul.

4. Comunicarea fără efort cu producătorii de bijuterii românești din aur

Un alt avantaj important atunci când dorești să cumperi bijuterii pe comandă de la magazinele online sau atelierele românești este limba vorbită atât de tine în calitate de client, cât și de producătorii locali, comună amândurora. Este mult mai ușor să fii înteleș și să fii informat cu privire la comanda ta de bijuterii, astfel că nu vei avea emoții cu privire la rezultatul final.

5. Sprijini micile afaceri și ateliere românești de bijuterii de aur

În prezent, România este din punct de vedere economic un spațiu al business-urilor bazate pe servicii și consum, mai degrabă decât un spațiu al producătorilor de bunuri. Din fericire există o cerere tot mai mare pentru produse cu eticheta MADE IN RO.

Alegând să cumperi de la un atelier românesc de bijuterii de aur contribui la menținerea acestor business-uri pe piață și le dai încredere și altora să facă la fel.

În concluzie

Acestea sunt doar câteva dintre argumentele pentru cumpărarea cadourilor de tip bijuterii din aur, realizate în România. Ele sunt produse de către oamenii dedicați acestei meserii cu tradiție.În ciuda proceselor de automatizare, printare 3D și a livrării peste oceane, din nou disponibile după ridicarea restricțiilor impuse de pandemia COVID19, sunt încă în dezvoltare designul și producția în serie mică a bijuteriilor din aur, iar acest lucru merită aplaudat și celebrat. Dacă te-am făcut curioasă / curios și ai citit până aici, caută-ne după aceste hashtag-uri. #makegoldcoolagain #qualitynotquantity

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter