5 Motive să mergi anul acesta la Beach, Please! – primul festival de amploare, care deschide sezonul estival!

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 20 aprilie 2023, 17:10

Beach, Please!, unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică, revine în această primăvară. Peste 150.000 de tineri sunt așteptați la Costinești, în perioada 27-30 aprilie 2023, să petreacă până dimineața pe cea mai tare plajă din România. Iată câteva motive pentru care merită să ți iei bilete acum!

Anul acesta, organizatorii au pregătit un festival de 10 ori mai mare decât cel de anul trecut. 4 zile și 4 nopți de muzică și distracție, peste 40.000 metri pătrați de plajă și 3 scene pe care veți vedea unii dintre cei mai renumiți artiști internaționali, dar și cei mai apreciați artiști din România. Totul este la superlativ, anul acesta. 

Scena Main aduce nume ca Dababy, Central Cee, 6ix9ine, NLE Choppa și Sfera Ebbasta pentru prima dată în România, alături de cei mai iubiți artiști hip-hop din România – BUG Mafia, Puya, NANE, IAN, Rava, Killa Fonic și mulți mulți alții. Mai mult de atât, scena va îmbina diferite stiluri muzicale cu momente surpriză din partea celor mai mari artiști pop de la noi printre care Delia, INNA, Carla’s Dreams, The Motans, dar și DJ acts internaționale ca Afrojack, Vinai, Lucas & Steve, NERVO, Majestic. 

Distracția va fi la cote maxime în fiecare zi de la deschidere și până la răsăritul soarelui – scena Sunrise, a doua scenă a festivalului, aduce atât momente surpriză din partea celor mai fresh artiști de hip-hop de la noi, cât și un after spectaculos care va ține până la 8 dimineața în fiecare zi! , spune Alice Halpert, Chief of public affairs Beach, Please!

Iubitorii de muzică și distracție sunt așteptați anul acesta în 3 corturi – nu unul – iar cortul de anul trecut care este și cel mai mare din Estul Europei va fi amplasat la scena Sunrise. 

Vom construi un pod în Costinesti pentru a uni cele 2 plaje pe care se va desfășura festivalul, iar zona VIP va fi de-a dreptul spectaculoasă. , mai spune Alice Halpert. 

Și tot ca o noutate, anul acesta organizatorii au pregătit cel mai mare food court amplasat vreodată la noi. Doritorii vor avea la dispoziție o gamă variată de produse culinare și nu numai.

Pentru următorii ani, atât pe partea de festival, cât și pe partea de conținut, organizatorii au planuri mari. Beach Please este o platformă pentru tânăra generație și plănuim să extindem acest aspect, vrem să susținem tinerii să își urmeze visurile și avem multe acțiuni în plan pentru asta, stay close! , încheie Alice Halpert.

Biletele se găsesc pe BEACH- PLEASE.RO.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter