5 motive să foloseşti BB Cream

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 31 august 2021, 23:03

Rutina zilnică de îngrijire a pielii este diferită de la o persoană la alta, însă scopul tuturor pașilor urmaţi cu rigurozitate este de a beneficia de un ten sănătos şi luminos.

BB cream-ul este unul dintre produsele cosmetice inovatoare și este utilizat de milioane de femei din întreaga lume. Sunt şi persoane reticente la schimbarea produselor de îngrijire, dar BB cream-urile fac parte din acele cosmetice pe care merită să le utilizezi. Iata câteva motive pentru care să introduci BB cream-ul în rutina ta zilnică de îngrijire a pielii.

BB cream – cosmetice bogate în substanţe active

Cosmeticele BB cream sunt bogate în nutrienţi valoroşi pentru piele şi compuşi care hrănesc şi în acelaşi timp hidratează susţinând sănătatea epidermei. În aceste produse se regăsesc Acid Hialuronic, Niacinamidă, Arbutină, Oxid de Zinc și Dioxid de Titan, ingrediente ce protejează împotriva radiațiilor UVA/UVB și susțin hidratarea optimă pe tot parcursul zilei. Aspectul tenului devine luminos, uniform datorită acestora. Efectele benefice asupra pielii nu se opresc aici, BB cream-ul acţionând ca o barieră împotriva radiaţiilor UV şi a poluării din atmosferă. Totodată aceste cosmetice menţin elasticitatea pielii şi încetinesc procesul de îmbătrânire.

BB cream  – uşor de aplicat

Cosmeticele BB cream au textură lejeră, plăcută şi sunt uşor de aplicat. Acestea sunt ușor absorbite de piele, fapt ce majorează considerabil timpul alocat machiajului. În mai puţin de două, trei minute tenul devine uniform, luminos şi va fi corect hidratat. 

BB cream – permite crearea unui machiaj perfect

Produsele de îngrijire BB cream au pigmenţi puternici ce acoperă rapid cicatricile inestetice, petele, iritaţiile şi urmele de roşeaţă. Tenul astfel tratat este uniform, dar nu are aspectul de mască inestetic, ce rămâne de obicei în urma aplicării fondului de ten, permiţând realizarea unui machiaj cu aspect natural. 

BB cream  – oferă protecţie ridicată

Produsele cosmetice BB cream au în compoziţie numeroși compuși activi ce acţionează ca bariere împotriva radiaţiilor nocive şi a poluării. Astfel porii sunt protejați de reziduurile provenite de la gazele de eșapament, praf şi alte microparticule din atmosferă. Practic este un tratament foarte eficient ce poate fi utilizat în orice anotimp. 

BB cream sunt accesibile

Cosmeticele BB cream sunt accesibile, raportul calitate preţ fiind mai mult decât excelent.

Vorbind de cosmetice eficiente, de calitate, nu putem să nu amintim BB Cream-ul de la DD’ell Cosmetics, un produs de îngrijire şi un tratament eficient care nu are în compoziţie alcool, parfum, suflaţi, gluten sau alte ingrediente iritante.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care merită să integrezi în rutina ta de îngrijire a pielii cosmetice de tip BB cream.  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter