3 idei creative pentru un living cu buget redus

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 30 septembrie 2021, 23:23

Livingul reprezintă cea mai ”socială” încăpere din locuință. Aici primim musafirii sau petrecem timp seara cu cei dragi, după multe lucruri pe care le-am avut de rezolvat peste zi.

Aspectul acestuia trebuie să fie așadar primitor și să ne inspire relaxare, armonie și fericire. Și pentru a crea această atmosferă și în locuința ta, piesele de mobilier pe care le folosești, decorațiunile și culorile trebuie să fie într-un echilibru perfect. 

Și nu, nu trebuie neapărat să ai un buget foarte mare pentru a crea un spațiu perfect pentru întreaga familie.

Avem pentru tine 3 idei creative cu ajutorul cărora nu numai că vei reuși să ai un styling perfect pentru living, dar acesta va primi și multe aprecieri din partea oaspeților tăi care se vor simți extrem de confortabil.

1. Alege o canapea comodă la care să adaugi câteva perne colorate

Indiferent de ce mobilă vrei să fie în livingul tău, nu poți să nu ai o canapea. Aici poți citi confortabil o carte, poți viziona un film sau poți sta la povești cu cei dragi. Așadar alege una care să se potrivească stilului tău și pentru ca investiția să fie minină, dar aspectul pur și simplu ”wow”, adaugă câteva perne colorate și interesante.

Cel mai simplu mod de a economisi însă în ceea ce privește mobila este să alegi una de calitate. Costul se va amortiza rapid iar beneficiile vor fi cu mult peste acesta. Cu o mobilă de calitate vei avea parte de confort total și aceasta va arăta ca nouă pentru mult timp.

Lems produce de 30 de ani mobilă românească executată la cele mai înalte standarde de calitate și care are linii de desing moderne ce se vor potrivi perfect în ambientul pe care vrei să îl creezi. Vei descoperi o gamă variată de mobilă destinată amenajării livingului care îți va îndeplini toate criteriile de estetică și funcționalitate pe care ți le dorești.

2. Creează un perete cu tablouri

O idee care nu implică un buget foarte mare pentru a avea un living foarte șic este să creezi pe un perete o întreagă galerie de artă. Este de ajuns să cumperi doar câteva rame de dimensiuni și culori diferite pe care poți să le personalizezi și mai mult prin printarea fotografiilor tale preferate din vacanțe sau alături de cei dragi. 

3. Adaugă obiecte inedite de decor și câteva plante

Pe rafturile din living, poți așeza cele mai interesante obiecte de decor. Fie că sunt diverse statute sau orice alte obiecte care îți plac sau au o semnificație aparte penteru tine, acestea vor da o notă aparte întregului ambient.

De asemenea, câteva plante vor reintregi foarte frumos ”peisajul” livingului tău și acesta va fi mereu fresh și proaspăt. 

Poți da un suflu cu totul special sufrageriei și prin crearea unui colț de relaxare inedit. În jurul unei măsuțe de cafea, adaugă multe perne colorate, pufoase și comode. Va fi o adevărată plăcere să îți inviți prietenii la o cafea și să vă povestiți cele mai recente întâmplări. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter