(P) Un Crăciun Magic by FREYWILLE

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 22 decembrie 2017, 14:31

        Bijuterii de lux unice ca inspirație și “know how”, o colecție care transmite emoție prin culorile puternice și laitmotiv.

     Pentru cei în căutarea unui cadou special, cea mai sofisticată linie FREYWILLE, 18k Gold&Diamonds, îmbină prețiozitatea emailului cu rafinamentul briliantelor și monturi din aur masiv. Ca un simbol al luxului, această colecție creează o armonie perfectă între designul artistic încântător și nostalgia unui cadou special.

(P) Un Crăciun Magic by FREYWILLE

     Pentru cei în căutarea unui cadou special, cea mai sofisticată linie FREYWILLE, 18k Gold&Diamonds, îmbină prețiozitatea emailului cu rafinamentul briliantelor și monturi din aur masiv. Ca un simbol al luxului, această colecție creează o armonie perfectă între designul artistic incantător și nostalgia unui cadou special.

     Artiștii FREYWILLE, experți în arta emailării și în modelarea aurului, aleg întotdeauna cele mai prețioase materiale pentru a atinge perfecțiunea și a asigura longevitate, creând astfel piese care își păstrează în timp valoarea și compoziția artistică. Fiecare piesă îmbină perfect culorile vibrante cu strălucirea briliantelor, într-o uniune seducătoare ce îndeamnă la visare și adaugă o strălucire aparte sezonului festiv.

(P) Un Crăciun Magic by FREYWILLE

     Colier: Pandantiv Luna Picolla, accesoriu cu 10 briliante și lanț Angel Hair; Brățară Diva cu briliante

     Decorul din email prețios are ca sursă de inspirație celebrul tablou “Irinaland over the Balkans”, împreună cu întreaga filosofie de geniu a lui Friedensreich Hundertwasser. Tabloul datat în 1969, a fost dedicat unei actrițe și țării natale a acesteia, Bulgaria, reflectând atmosfera plină de pasiune a unei romanțe de vară. Coloristica bogată ce îmbină în mod impresionant decorul de un galben roial cu nuanțele calde și pline de energie creează o operă de artă vie, ce marchează prin simbolistica puternică a spiritului liber și aventurier.

(P) Un Crăciun Magic by FREYWILLE

Cercei Luna Piccolissima cu briliante; Inel Luna Piccolissima cu briliant

(P) Un Crăciun Magic by FREYWILLE

      Colecția Imperial 18k Gold and Diamonds, are la bază o conexiune specială între culorile putenice, expresia de natură artistică și prețiozitatea materialelor folosite de artiștii noștri în atelierul FREYWILLE din inima(centrul) Vienei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter