(P) Prietenii tăi au o zi proastă? Iată ce le poți dărui pentru a le aduce un zâmbet pe buze!

Ultimul update Miercuri, 16 iunie 2021, 11:25

Răspândirea unei atitudini pozitive este la fel de satisfăcătoare ca primirea ei. Nu știi niciodată ce se întâmplă în viața celor din jur și bunătatea ta ar putea fi exact lucrul de care avea nevoie acea persoană pentru a se simți mai bine. Prietenii îți sunt alături la bine si la greu. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru un prieten trist este să-l asculți și să-l sprijini. Ajută-l să vadă lucrurile dintr-o perspectivă pozitivă și încurajează-l să treacă peste momente dificile și să fie fericit. 

Viața poate fi copleșitoare și, adesea, un cuvânt spus din suflet sau un gest atent poate face diferența în ziua cuiva. Indiferent dacă dorești să înveselești pe cineva sau doar să-i aduci un zâmbet pe față este important să îți tratezi prietenii la fel cum ai vrea tu să fii tratat.

Iată câteva sugestii despre cum să faci un prieten să zâmbească și să fie într-o dispoziție bună

  • Oferă un compliment sincer

Complimentele pot fi ușor integrate în conversația de zi cu zi, așa că nu ezita să-ți exprimi aprecierea pentru prietenii tăi indiferent de situație. Multe lucruri pozitive tind să rămână nespuse, deci este esențial să dăruiești cuiva un compliment sincer astăzi. El poate însemna foarte mult mai ales dacă este referitor la ceva foarte important pentru persoana căruia îi este adresat. De exemplu, poți felicita condiția fizică a prietenului tău dacă observi schimbări în bine referitoare la aspectul sau.

Oferirea de laude pentru stilul de îmbrăcăminte sau simțul umorului cuiva nu numai că îl face să se simtă apreciat, dar te și încurajează să-ți îndrepți atenția asupra componentelor pozitive ale vieții, îmbunătățindu-ți și ție starea de spirit.

  • Oferă-le sprijin și încurajări

Lumea poate fi uneori un loc dur și descurajant, așa că încearcă să ajuți pe cineva care se află într-o situație dificilă în acest moment. Un mesaj simplu este una dintre cele mai eficiente modalități de a trimite rapid o notă de pozitivitate unui prieten sau persoanei iubite de la distanță. Dacă nu știi cum sa scrii un mesaj motivațional, poți da click aici pentru a te inspira.

  • Oferă-le un cadou surpriză

Ai încercat vreodată să oferi flori sau un cadou chiar dacă nu era o ocazie specială? A surprinde pe cineva fără vreun motiv anume îi va înveseli ziua cu siguranță. 

Fie că este un trandafir, fie că este o cutie de bomboane de ciocolată, darurile și deliciile sunt întotdeauna apreciate atunci când sunt oferite spontan. Astfel vei putea aduce un zâmbet pe fețele celor dragi cu cadouri surprinzătoare.

Dacă dorești să-ți faci prietenii să râdă optează pentru colecția de tricouri amuzante de la Spart.ro. Astfel, cu siguranță îi vei surprinde în mod plăcut și le vei pune instantaneu un zâmbet pe față.

Acestea fiind spuse, a-i face pe cei din jur să zâmbească poate să îți înveselească și ție ziua, iar ceilalți ar putea să te urmeze ca exemplu pentru a face lumea un loc mai bun. 

 

Sursă foto: Pixabay.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter