What’s UP a părăsit Exatlon. Cine îi va lua locul

De Mădălina Manole, pe
What’s UP a părăsit emisiunea Exatlon. Artistul nu a putut face față presiunilor impuse de concurs și, în plus, a intrat în divergențe cu mai mulți concurenți printre care și cu Lili Sandu.

What’s UP se pare că s-a acomodat destul de greu la Exatlon și nu reușea să fie pe aceași lungime de undă cu niciunul dintre concurenți. Pe de altă parte, artistului îi era deja dor de casă și soția sa: „A venit momentul să vă explic care este, pe scurt, situatia lui What’s UP. Din pacate, el nu mai poate concura. Exatlonul este un concurs extrem de dificil, cu probe foarte dure. El a hotărât să renunțe. Îi dorim cu totii mult succes în cariera lui artistică”, –  a fost mesajul transmis de Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii.

What’s UP s-a certat la începutul emisiunii cu „războinicul” Iulian și cu toate că acesta a încercat să-i explice că nu a fost răutăcios cu intenție, artistul nu s-a lăsat înduplecat. Apoi a intrat în conflict cu Lili Sandu. Acesta încerca să doarmă, iar Lili Sandu a spart o nucă de cocos. De aici și până la un adevărat război între cei doi, în care și-au aruncat cuvinte dure, nu a fost decât un singur pas: „Îți spun frumos şi respectuos, nu există respect, dar se cere respect. Nu ai cum să ceri respect când nu oferi respect, asta-i foarte clar. Nu înțeleg cum tu ai tupeul să te cerți după ce faci gălăgie și trezești oamenii din somn” – a țipat What’s UP la Lili Sandu, iar aceasta a încercat să se apare: „Nu e vorba de respect aici. Nu știam că dormi, am crezut că stai asa, întins. Sunt super corectă, nu începe cu din astea”. 

Faptul că What’s UP nu s-a simțit în largul lui la acest concurs a fost dovedit și de replica lui finală: Da, mă, știu. Oricum eu nu am dreptate niciodată. Las-o așa! Acum ai drepate, e ceva normal, unul să doarmă și altul să facă gălăgie”.

Cu toate că încă nu s-a anunțat cine va intra în concurs în locul lui What’s UP, fanii au deja un favorit. Este vorba de nimeni altul decat fostul finalist Exatlon, Ionut „Jaguarul”. Rămâne de văzut, însă, care va fi decizia organizatorilor.

Citește și – Mihaela Bilic a ținut dietă cu merdenele și înghețată. Care a fost rezultatul

Citește și – Horia Brenciu nu a luat BAC-ul din prima. Care a fost prima meserie a artistului

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter