Ce vedetă şi-a împodobit bradul cu o pereche de pantofi

O pereche de pantofi şi o cheiţă aurită sunt decoraţiunile cele mai importante din bradul unei vedete autohtone. Vezi despre cine e vorba!
Mirela Stelea şi-a împodobit deja bradul de Crăciun cu o săptămână înaintea sărbotorii sfinte. Pentru ca îşi petrece mai bine de 10 ore pe zi la atelier, unde îşi consiliază clientele cu privire la vestimentaţiile pe care să le poarte de sărbători, designerul a decis să aşeze bradul de iarnă în salonul de primire a oaspeţilor.
A cumpărat astfel un brăduţ de 1 metru şi jumătate înălţime pe care l-a decorat atât cu globuri sub formă de stea şi beteală roşi şi aurie, cât şi cu ornamente mai puţin obişnuite. Printre acestea se regăsesc pantofiori aurii cu cristale Swarovski şi o cheiţă aurie cu simboluri monarhice.
Mirela Stelea a primit o sumedenie de laude la adresa pomului de Crăciun, clientele sale analizându-l cu atenţie cât timp stau în atelier.
“Am ales un brăduţ mic, cât să nu ocupe mult spaţiu în atelier. În fiecare an pun în pom, pe lângă globurile obişnuite, şi câteva obiecte speciale. De această dată am agăţat o cheiţă pe care am primit-o anul acesta la Paris, când am participat la un târg de modă, şi o pereche de pantofiori aurii în miniatură pe care am primit-o de la o prietenă de la New York.
Participă şi tu la concursul nostru de Crăciun!
mirela stelea
Am pus brăduţul la atelier pentru că acolo îmi petrec timpul, de dimineaţă până seara. Este o perioadă foarte încărcată. În plus, imediat după Crăciun voi pleca alături de Bogdan în vacanţă şi nu vom petrece mult timp acasă!”, declară Mirela Stelea.
Atelierul designerului este supraaglomerat în această perioadă, în special pentru că noua colecţie, “The New Little Black Dress”, include rochii ideale pentru petrecerile de sfârşit de an.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter