Vor deveni mămici! Ce vedete tv sunt însărcinate!

De Geo Berciu, pe

Anul acesta a venit cu o mulţime de veşti minunate pentru o mulţime de vedete tv, care au aflat că sunt însărcinate şi că vor deveni în curând mămici.

Mirela Boureanu Vaida va deveni mămică la începutul anului viitor, fiind însărcinată în cinci luni. Căsătorită de patru ani cu Alexandru, Mirela a aflat că este însărcinată şi chiar dacă momentan face faţă cu brio transmisiilor în direct a emisiunii sale, peste câteva săptămâni va trebui să intre în concediu pre-natal.
Vor deveni mămici! Ce vedete tv sunt însărcinate!

Chiar dacă a renunţat la micul ecran în favoarea politicii, Gabriela Vrânceanu Firea este percepută de public ca o femeie care a făcut carieră în televiziune. În vârstă de 42 de ani, fosta prezentatoare tv este însărcinată, potrivit anunţului făcut de soţul ei, primarul Voluntari Florentin Pandele. „La vârsta mea, mă aşteaptă acasă un copil de 2 ani şi 4 luni şi culmea este, va spun acum, că nu ne aude nimeni şi nu suntem ascultaţi, că urmează să mai vină încă unul”, a declarat viitorul tătic în cadrul unei conferinţe de presă.
Vor deveni mămici! Ce vedete tv sunt însărcinate!

Şi frumoasa Lavinia Petrea, prezentatoare a ştirilor matinale de la Pro TV va deveni în curând mămică. Peste trei luni, Lavinia va aduce pe lume un băieţel. Spune că s-a numărat printre graviduţele norocoase, căreia sarcina nu i-a pus probleme. A mărturisit că este nerăbdătoare să joace noul rol, cel mai important din viaţa unei femei, acela de mămică. Până atunci însă, pentru că sarcina nu îi face probleme, Lavinia continuă să fie activă şi să meargă la lucru.
Vor deveni mămici! Ce vedete tv sunt însărcinate!

Prezentatoarea TV Cristina Dochianu este şi ea însărcinată în cinci luni. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă, la scurt timp de la nunta cu Cristian Fogarassy. „Ne bucurăm că vom fi părinţi. Sunt însărcinată în 5 luni. Am o sarcină uşoară până acum, nu am avut pofte şi totul decurge foarte bine”, spune Cristina Dochianu.
Vor deveni mămici! Ce vedete tv sunt însărcinate!
(Sursa foto: Facebook)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter