Vedete cu acelaşi look de ani de zile. Vezi cum arătau la începuturi!

De Geo Berciu, pe

Chiar dacă nu au trecut prin schimbări majore de ani de zile, iar lookul lor este aproape neschimbat, unele dintre vedetele noastre se păstrează în topul preferinţelor publicului.
Cel mai cunoscut exemplu este cel al Andreei Esca, care din 1995, când a apărut pe micul ecran cu celebrul salut „Bună seara România, Bună seara Bucureşti, Pro Tv te salută”, a rămas cu aceeaşi tunsoare bob, mereu clasică şi în top atunci când vine vorba de coafuri. Culoarea părului însă a variat de-a lungul timpului, prezentatoarea Ştirilor Pro Tv trecând prin diverse nuanţe de roşcat şi şaten.
Vedete cu acelaşi look de ani de zile. Vezi cum arătau la începuturi!

Frumuseţea Monicăi Bîrlădeanu a fost remarcată încă din primul an de facultate, când a participat la „Miss Transilvania” şi i s-a oferit un contract cu cea mai mare agenţie de modele din Bucureşti. De atunci, cariera ei a fost într-o continuă evoluţie, despre ea vorbindu-se chiar şi la Hollywood, unde a apărut în diverse filme sub numele de Monica Dean. Dar, fie că a defilat ca manechin, fie că a pozat pentru diverse reviste sau a jucat variate roluri, un lucru rămâne constant: look ei natural, cu blucle lejere, care îi încadrează un chip cu trăsături perfecte.
Vedete cu acelaşi look de ani de zile. Vezi cum arătau la începuturi!
Încă de la debutul ei din 1995, când câştiga „Ursuleţul de Aur” la Baia Mare, „Steaua de Cristal” la Botoşani sau locul I la Festivalul „Armonia” din Bucureşti, Paula Seling a rămas neschimbată. Aceeaşi voce de aur, aceeaşi delicateţe şi fineţe de-a dreptul eterice şi acelaşi look de fată cuminte şi silitoare. Culoarea podoabei capilare a mai suferit unele modificări în timp, dar nimic care să fie ţipător, iar din când, buclele şi onduleurile lejere mai „sparg” puţin monotonia.
Vedete cu acelaşi look de ani de zile. Vezi cum arătau la începuturi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter