Un cântăreț celebru a făcut declarații uimitoare: „M-am întâlnit față în față cu Dumnezeu”

De Oana Dinu, pe
Un muzician britanic a făcut mărturisiri șocante despre niște experiențe de-a dreptul bizare, care ies din sfera normalului. Iată ce a declarat artistul.

Într-un interviu acordat săptămânalului de duminica, The Sunday Times, artistul recunoscut ca fiind compozitorul cu cel mai mare succes din istoria muzicii, a vorbit despre două momente inedit din viața lui, după ce a consumat droguricare i-au dat sentimentul că „există ceva mai presus decât noi”, conform Digi24.

El a mărturisit că în urma consumului de substanțe cu prietenii lui, l-a văzut pe Dumnezeu.

„Am luat odată un drog, MDT… Şi l-am văzut pe Dumnezeu, era un lucru uimitor de înalt şi m-am simţit umil. Era uriaş. Un zid masiv, al cărui vârf nu puteam să îl văd, iar eu mă aflam la baza lui. Oricine ar putea să spună că era doar efectul drogului, o halucinaţie, dar… am simţit că am văzut un lucru care era mai presus decât noi, oamenii”, a declarat artistul.

Muzicianul britanic în vârstă de 76 de ani a mărturisit că atunci când vedea divinitatea, nu era prezent în corpul lui, ci în afara acestuia. De fapt, specialiștii spun că acestea sunt efectele substantanțelor pe care le consumase și care dau astfel de halucinații.

În cadrul aceluiași interviu, Paul McCartney a dezvăluit și faptul că fosta lui soție, Linda, care a murit în urmă cu mulți ani, i-a transmis un mesaj, convingându-l pe fostul component al trupei Beatles că oamenii dragi care nu mai sunt în lumea asta „îl privesc de sus, din ceruri”. Solistul a spus că aceasta nu i s-a arătat în formă umană, ci s-a reîncarnat într-o veveriță albă.

Citește și: 

Mădălina Ghenea, aparție încântătoare la Festivalul de Film de la Veneția

Cel mai frumos moment al verii pentru vedete

Sursă foto: Northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter