Uma Thurman, înșelată de Ethan Hawke. Actorul s-a recăsătorit cu amanta, fosta bonă a copiilor lui cu Uma

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 05 iulie 2022, 12:38

Uma Thurman și Ethan Hawke s-au separat în 2003, după doar 6 ani de relație. Deși public nu a admis niciodată că și-a înșelat soția, actorul s-a recăsătorit cu fosta bonă a copiilor lui cu Uma, Maya și Levon, care aveau doar 5 și, respectiv, 1 an, când perechea s-a despărțit.

Uma Thurman, înșelată de Ethan Hawke. Actorul s-a căsătorit cu amanta, fosta bonă a copiilor lui cu Uma

Ethan și Uma s-au cunoscut în 1997, pe platourile de filmare ale peliculei „Gattaca”. Actorul și amanta lui, Ryan Shawhughes, s-au căsătorit în 2008, iar împreună au două fiice, Clementine și Indiana. Uma mai are și ea o fiică, Luna, alături de afaceristul francez Arpad Busson. Uma și Arpad s-au despărțit în 2014.

„Am încercat să fim pe cât puteam de optimiști (n.red.: el și Uma, când s-au cunoscut). Cu toții vrem să credem în iubire și în posibilitatea ei. Cu cât te maturizezi, cu atât mai mult conștientizezi puterea iubirii. Înțelegi modurile bune și mai puțin bune prin care îți lași viața condusă de emoții. Nu regret că m-am căsătorit tânăr (n.red: la 28 de ani)”, declara actorul în 2013, potrivit Us Weekly.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit. Primul soț al artistei, ridicat de polițiști de la eveniment

Citește și: Taylor Swift și Joe Alwyn s-ar fi logodit. Artista și actorul formează un cuplu din 2017

Citește și: Lindsay Lohan și Bader Shammas s-au căsătorit. „Sunt cea mai norocoasă femeie din lume”

Citește și: Shakira, acuzată că a înșelat. Solista și fotbalistul Gerard Pique s-au despărțit după 11 ani de relație

„Actuala mea relație este palpitantă și sunt dedicat ei. Dar nici eu, nici soția mea nu știm ce va fi în viitor. Fidelitatea sexuală nu poate fi singurul lucru pe care să se bazeze o relație. Dacă iubești pe cineva, vrei să-l vezi maturizându-se, dar nu poți alege cum să o facă. O face pur și simplu”, a completat.

„Oamenii au o viziune copilărească despre monogamie și fidelitate, «a înșelat, deci e o persoană rea», în loc să recunoască faptul că specia noastră nu este monogamă. Să fii indignat că lumea ți-a fost zdruncinată din cauză că iubitul te-a înșelat e ca și cum ai fi distrus că părul tău albește. Ființele umane sunt ființe sexuale”, a încheiat.

„Pusesem atât de multă energie în dorința de a nu repeta greșelile părinților mei și le-am făcut pe toate! Am crezut că sunt mai deștept decât toți ceilalți. Și nu sunt”, mai spunea actorul în 2012, pentru The Guardian.

Foto: Profimediaimages.ro; Columbia Picture, J Dominie/Everett Collection

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter