Top 10 cupluri cu stil din filme

De Simona Josan, pe Ultimul update Vineri, 03 februarie 2023, 11:42
Toată lumea iubește filmele, însă mica fashionistă din fiecare femeie e imposibil să nu tragă cu ochiul și la pantofii protagonistei ori la sacoul personajului principal.

Iată 10 cupluri din filme pe care le-am îndrăgit și pentru stilul vestimentar!

1.Casablanca (1942)

Clasicul este întotdeauna la modă, iar Rick Blaine (Humphrey Bogart) și Ilsa Lund (Ingrid Bergman), cei doi îndrăgostiți din ”Casablanca”, vor rămâne în rândul celor mai iubite cupluri ale tuturor timpurilor. Nu doar datorită sentimentelor de iubire adevărată, dar și a stilului considerat de referință de toți iubitorii modei.  Și au dreptate, Ingrid și Humphrey arată perfect împreună.

Casablanca (1942)

2.Blue Valentine (2010)

Dean (Ryan Gosling) și Cindy (Michelle Williams), un cuplu de tineri căsătoriți care au probleme în mariaj, ne poartă prin toate ”erele” importante ale modei, aducându-ne, în final, în zilele noastre. Scurta cu blană artificială, cămașa în carouri, rochia romantică, prinsă în cordon și părul aparent necoafat sunt câteva dintre elementele care ne-au readus aminte de bunica, mama sau de ce nu, de itemul preferat din garderoba noastră.

2010 - Blue Valentine

3.Edward Mâini-de-Foarfece (1990)

Winona Rider este adorabilă în costumele de adolescentă neprihănită, dar sălbatică. Fustele scurte sau bufante îi pun în lumină personalitatea duală a personajului ei, Kim. Alături de Johnny Depp, care  îl interpretează pe Edward Mâini-de-Foarfece, formează un cuplu inedit. Claritatea stilului ei contrastează cu Edward, un tip ciudat cu tulburări emoționale, care ajunge să cunoască prin Kim adevărata dragoste.

Edward Scissorhands

4.Walk the line (2005)

Un film de Oscar care spune povestea de viață a legendei muzicii country Johnny Cash (Joaquin Pheonix), punându-se accentul pe dragostea pe care i-a purtat-o lui June Carter (Reese Witherspoon), cu care a format un cuplu atât în viața reală, cât și pe scenă. Aparițiile lui June nu au cum să treacă neobservate, rochiile vaporoase, strălucitoare, cizmele country, pălăria de cowboy, dar mai ales… coafurile minionei cântărețe te fac să te îndrăgostești pur și simplu de ea.

Walk The Line

5.Un bărbat singur (2009)

Trei cuvinte: regia, Tom Ford. Amprenta designerului texan nu avea cum să nu atingă coarda sensibilă a oamenilor din industria modei, care au mers la cinematograf să admire spectacolul decorurilor, vesitmentației, scenografiei, dar și interpretărilor unor actori cu nume sonore. Julianne Moore, o răsfățată a designerilor, i-a fermecat cu puternica tușă glamour a anilor 70, pe un fundal art-deco impecabil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter