Lisa Bonet și Jason Momoa s-au despărțit după o relație de 16 ani

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 13 ianuarie 2022, 11:21

Jason Momoa (42 de ani) și Lisa Bonet (54 de ani) s-au despărțit după o relație de 16 ani. Actorii s-au separat după un mariaj de 4 ani.

Lisa Bonet și Jason Momoa s-au despărțit după o relație de 16 ani

„Cu toții am resimțit presiunea și schimbările acestor vremuri transformaționale… O revoluție este în desfășurare, iar familia noastră nu este o excepție… de la a simți și a evolua de pe urma seismelor petrecute”, a declarat fosta pereche.

Actorii continuă prin a preciza că s-au despărțit și că dezvăluie această veste nu pentru că „ar fi demnă de o știre”, ci pentru „ca fiecare să meargă mai departe în viață cu demnitate și onestitate”.

Lisa și Jason, care s-au căsătorit în 2017, au explicat că „iubirea dintre ei merge mai departe, în modalități în care își dorește ea să fie cunoscută și trăită”. Cei doi mai precizează că „vor să se elibereze unul pe celălalt” pentru a „fi cine încă învață că sunt”.

„Devotamentul nostru [este] neclintit față de această viață sacră și față de copiii noștri”, mai spune fostul cuplu. „Fie ca iubirea să prevaleze”, au încheiat actorii. Lisa și Jason s-au cunoscut în anul 2004, într-un club de jazz, dezvăluia actrița în 2018, pentru revista Porter.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Femeia care ar fi fost agresată sexual de prințul Andrew a fost plătită pentru tăcerea ei

Actorul Josh Duhamel și iubita lui, modelul Audra Mari, s-au logodit

Actorul Sir Sidney Poitier, primul bărbat de culoare premiat cu Oscar, a murit la 94 de ani

„Nu pot să zic că a fost intens din primul moment în care ne-am privit, dar de când ne-am cunoscut am rămas împreună. Atunci, iubirea a venit și a venit puternic, dar el nu a fugit, așa cum mulți bărbați o fac. Practic, m-a ridicat și m-a aruncat pe umărul lui, în stilul omului preistoric”, mai declara Lisa Bonet atunci.

În 2017, Jason a dezvăluit că a avut o pasiune pentru Lisa încă de la vârsta de 8 ani. „Am văzut-o la TV și am zis: «Mami, pe ea o vreau!». Mi-am zis că am s-o urmăresc pentru tot restul vieții și că am să o cuceresc”, a glumit actorul. „Întotdeauna a fost regina mea”, a completat.

Despre prima lor întâlnire, Jason a mai spus: „Momentul perfect, locul perfect, prieteni comuni… simțeam artificii în interior”. Cuplul are doi copii, Lola Iolani Momoa (14 ani) și Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa (13 ani). Din fostul mariaj cu Lenny Kravitz (57 de ani), Lisa mai are o fiică, Zoë Kravitz (33 de ani).

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter