Jason Momoa a locuit într-o dubiță FOTO

De Oana Savin, pe
Jason Momoa nu a avut suficienți bani pentru a se întoarce acasă și a fost nevoit să doarmă într-o dubiță. Totul, după încheierea primului sezon al serialului „Game of Thrones”.

L-a interpretat pe impresionantul Khal Drogo în „Game of Thrones”, însă faimosul actor nu a reușit să revină acasă după ce personajul său a fost ucis.

Momoa, în vârstă de 39 de ani, a postat pe Instagram o fotografie, împărtășind cu fanii săi momentul în care a terminat filmările pentru serial din Irlanda, dar a fost „prea falit pentru a se întoarce acasă”.

Însă faptul că a rămas blocat în Irlanda nu l-a deranjat deloc și, împreună cu prietenul său Brian Andrew Mendoza, care conduce o companie de producție, au cumpărat o dubiță și au plecat în călătorie căutând „cea mai mare halbă de Guinness”.

După ce l-a interpretat pe soțul lui Daenerys Targaryen în primul sezon, actorul a dezvăluit că i s-a făcut dor de casă.

Însă sentimentele sale sunt puțin trădate de această fotografie în care Jason apare zâmbind în spatele dubiței în care a locuit la acea vreme.

Uitându-mă prin telefon am găsit asta. (…) În timp ce filmat GOT am avut o mică pauză. Eram prea faliți pentru a zbura înapoi acasă așa că am închiriat o dubiță în Belfast și am condus în jurul minunatei Irlande căutând cea mai mare halbă pentru Guinness. Am văzut că este perfect peste tot. Atât de mulți oameni frumoși și povești pe care le prețuiesc din acele vremuri. Cele mai simple momente mi le amintesc cel mai des. Încă îmi este dor de familia mea. A fost un drum lung și simt că de abia încep”, a scris Jason Momoa pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

So homesick. Looking through my phone I found this. Off the road some quiet parking lot in donegal. It was an amazing simple moment with my best friend @captainriff 📸 While filming GOT we had a lil break We were to broke to fly home so we rented a panel van aka UHAUL in Belfast and drove around beautiful amazing IRELAND searching for the greatest pint of Guinness. Turns out it’s perfect everywhere. So many wonderful people and stories I treasure those times It was the simplest moments I remember the most. I still miss my family. Been a long road and I feel like I’m just getting started. On the roam Needs to go home. Ps ill ask Brian for more pics he’s got the gold. Aloha j.

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter