Fiul lui Hugh Hefner, tată de gemene! Cooper și soția lui mai au o fiică

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 01 aprilie 2022, 13:23

Fiul lui Hugh Hefner (n. 1926 – d. 2017), Cooper Hefner (30 de ani), a devenit tată de gemene. Soția lui, actrița Scarlett Byrne (31 de ani), a născut pe 26 martie. Cuplul mai are o fiică, Betsy Rose Hefner, în vârstă de 1 an.

Fiul lui Hugh Hefner, tată de gemene! Cooper și soția lui mai au o fiică

„Inima mea este de două ori mai mare după acest weekend în care eu și Cooper le-am binevenit pe fiicele noastre, Marigold Adele Hefner și Blossom Pearl Hefner, pe lume. Casa noastră este plină de iubire datorită celor trei fiice ale noastre. Nu am putea fi mai fericiți de atât!”, a scris Scarlett Byrne în mediul online.

„Eu și Scarlett suntem extrem de bucuroși de venirea pe lume a fiicelor noastre, Marigold Adele Hefner și Blossom Pearl Hefner. Azi ne instalăm acasă. Cât de binecuvântați suntem să fi primit în dar viețile lor. Cât de norocoși suntem să primim această iubire”, a scris și Cooper.

Prima fiică a cuplului a fost numită Betsy în onoarea bunicii lui Cooper, Betsy Aldridge-Conrad, care s-a stins din viață în iulie 2020. „Bunica mea însemna totul atât pentru mine, cât și pentru Scarlett”, a mărturisit Cooper în septembrie 2020.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit. Solistul a fost acuzat că a lovit-o pe mama modelului

Cristiano Ronaldo, tată din nou. „Inimile noastre sunt pline de iubire”

Salma Hayek, apariție rară alături de unica ei fiică, Valentina, la premiera filmului „Eternals”

Cooper și Scarlett și-au oficializat relația în Los Angeles, California, în luna noiembrie a anului 2019. „Eu și Scarlett ne-am căsătorit și suntem extrem de fericiți”, a scris Cooper în mediul online, la vremea aceea.

„Închin în cinstea unei vieți pline de iubire, fericire, aventuri și de un scop, doamnă Hefner. Te iubesc și sunt dornic să începem planificările ceremoniei religioase în lunile ce urmează. Te iubesc, Scarlett”, a completat atunci.

Cei doi formează un cuplu de mai bine de opt ani și s-au logodit în anul 2015. În aceeași perioadă a cununiei lor civile, Scarlett a scris: „Te iubesc, Cooper. Sunt mândră să-ți fiu alături, ca parteneră, ca prietenă și ca soție. Abia aștept să construim o viață împreună”.

Hugh Hefner a fost tatăl a patru copii, o fiică și trei fii.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter