Fiul lui Hugh Hefner, din nou tată! Soția lui este însărcinată cu gemeni

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 26 noiembrie 2021, 15:43

Fiul lui Hugh Hefner (n. 1926 – d. 2017), Cooper Hefner (30 de ani), va deveni din nou tată. Soția lui, actrița Scarlett Byrne (31 de ani), este însărcinată cu gemeni. Cuplul mai are o fiică, Betsy Rose Hefner, în vârstă de 1 an.

Fiul lui Hugh Hefner, din nou tată! Soția lui este însărcinată cu gemeni

Micuța a fost numită Betsy în onoarea bunicii lui Cooper, Betsy Aldridge-Conrad, care s-a stins din viață în iulie 2020. „Bunica mea însemna totul atât pentru mine, cât și pentru Scarlett”, a mărturisit Cooper în septembrie 2020.

„Recunoscătoare pentru familia noastră care se mărește. Eu și Cooper suntem foarte bucuroși să vă împărtășim că vom deveni părinți de gemeni la începutul anului 2022. Vă dorim tuturor o Zi a Recunoștinței fericită!”, a scris actrița în mediul online.

„Eu și Scarlett vom bine veni doi noi membri în familie, în primăvara următoarea. Suntem extrem de bucuroși în așteptarea venirii pe lume a gemenilor noștri. Zi a Recunoștinței fericită tuturor!”, a scris și Cooper.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit. Solistul a fost acuzat că a lovit-o pe mama modelului

Cristiano Ronaldo, tată din nou. „Inimile noastre sunt pline de iubire”

Salma Hayek, apariție rară alături de unica ei fiică, Valentina, la premiera filmului „Eternals”

Cooper și Scarlett și-au oficializat relația în Los Angeles, California, în luna noiembrie a anului 2019. „Eu și Scarlett ne-am căsătorit și suntem extrem de fericiți”, a scris Cooper în mediul online, la vremea aceea.

„Închin în cinstea unei vieți pline de iubire, fericire, aventuri și de un scop, doamnă Hefner. Te iubesc și sunt dornic să începem planificările ceremoniei religioase în lunile ce urmează. Te iubesc, Scarlett”, a completat atunci.

Cei doi formează un cuplu de mai bine de opt ani și s-au logodit în anul 2015. În aceeași perioadă a cununiei lor civile, Scarlett a scris: „Te iubesc, Cooper. Sunt mândră să-ți fiu alături, ca parteneră, ca prietenă și ca soție. Abia aștept să construim o viață împreună”. Hugh Hefner a fost tatăl a patru copii, o fiică și trei fii.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter