Al Pacino, la întâlnire cu o femeie cu 53 de ani mai tânără decât el. Cine este Noor Alfallah

De DinDragoste.unica.ro, pe

Al Pacino (81 de ani) ar forma un cuplu cu producătoarea TV Noor Alfallah (28 de ani). Între cei doi este o diferență de vârstă de nu mai puțin de 53 de ani. Recent, perechea a fost fotografiată cinând în cartierul Venice Beach din California.

Al Pacino, la întâlnire cu o femeie cu 53 de ani mai tânără decât el. Cine este Noor Alfallah

În 2020, Al Pacino și fosta lui iubită, Meital Dohan (42 de ani), s-au despărțit din cauza diferenței de vârstă dintre ei.

Anterior, Noor a format un cuplu cu muzicianul Mick Jagger (78 de ani), de care s-a despărțit în 2017. La vremea aceea, în presă se specula că producătoarea ar forma un cuplu cu actorul Clint Eastwood (91 de ani), despre care, în 2019, Noor a precizat că îi este doar prieten.

Într-un interviu mai vechi, Noor a mărturisit că „oamenii au comentat” referitor la fosta ei relație cu Jagger, însă susține că „nu o regretă” și că „are o mulțime de amintiri grozave” cu solistul.

„Vârstele noastre nu au contat pentru mine. Inima nu știe ce vede, știe doar ce simte. A fost prima mea relație serioasă. A fost o perioadă fericită pentru mine”, mai spunea.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

David și Victoria Beckham, jefuiți în timp ce se aflau în casă cu fiica lor de 10 ani

DJ-ul Tiesto, care vine în vară la SAGA Festival, și soția lui, modelul Annika Verwest, așteaptă cel de-al doilea copil

Jessie J a dezvăluit că a pierdut o sarcină. „Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine”

Producătoarea a mai precizat și că Jagger, care este deja stră-străbunic, este „mult mai în formă decât ea”. „Respect cât de disciplinat este”, a mai declarat.

Alfallah și Jagger s-au cunoscut în cadrul unei petreceri și și-au ținut relația secretă o perioadă de timp, până când au fost fotografiați împreună într-un restaurant din Paris.

Al Pacino nu s-a căsătorit niciodată. Anterior relației cu Dohan, actorul a format timp de 10 ani un cuplu cu actrița Lucila Solá (45 de ani), a cărei fiică, Camila Morrone (24 de ani), formează din anul 2017 un cuplu cu Leonardo DiCaprio (47 de ani).

Actorul are trei copii, o fiică, producătoarea Julie Marie Pacino (32 de ani), cu fosta lui profesoară de actorie, Jan Tarrant, și gemenii Olivia Rose Pacino și Anton James Pacino (21 de ani), din fosta relație cu actrița Beverly D’Angelo (70 de ani).

Al Pacino și Beverly D’Angelo au format un cuplu timp de 7 ani, până în 2003. Al Pacino a mai format cupluri cu Diane Keaton, Jill Clayburgh, Penelope Ann Miller, Kathleen Quinlan și Lyndall Hobbs.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter