Al Pacino și actrița Meital Dohan s-au despărțit

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 19 februarie 2020, 17:36
Al Pacino și iubita sa, actrița Meital Dohan, s-au despărțit. Între cei doi exista o diferență de vârstă de 39 de ani, diferență care și-a spus cuvântul.

Cea care a dezvăluit ruptura a fost chiar actrița israeliană, care a explicat că Pacino este „mult prea bătrân” pentru ea.

Dohan, în vârstă de 40 de ani, a confirmat pentru revista „Lalsha” că ea și celebrul actor nu mai formează un cuplu.

Este greu să fii cu un bărbat atât de bătrân, chiar dacă e vorba despre Al Pacino”, a afirmat Meital Dohan, citată de The Independent.

Diferența de vârstă este un obstacol mare. Am încercat să neg, dar este mult prea bătrân pentru mine, sinceră să fiu. În ciuda sentimentelor mele puternice, relația nu a durat”, a precizat ea.

Vezi AICI care sunt cele mai bune filme cu Al Pacino

Meital Dohan îl acuză pe Al Pacino că este avar

Totodată, actrița a povestit că relația ei cu Pacino nu s-a bazat niciodată pe bani sau cadouri scumpe, acuzându-l, chiar, că este avar.

Mi-a cumpărat doar flori… Cum pot spune, cât mai politicos, că nu este genul de om care să cheltuiască bani?”, a explicat actrița israeliană.

Deși a spus toate aceste lucruri despre fostul ei iubit, Meital susține că speră că va rămâne în relații bune cu Al Pacino.

Dohan și Pacino și-au început relația în anul 2018. Zvonurile despre despărțirea lor au apărut anul acesta, după gala de decernare a Premiilor Oscar ce s-a desfășurat pe 10 februarie.

Celebrul actor de la Hollywood, pe numele său adevărat Alfredo James Pacino, are trei copii din relațiile anterioare, dintre care unul cu profesoara lui de actorie, Jan Tarrant. Ceilalți doi au apărut ca urmare a relației lui Pacino cu actrița Beverly D’Angelo.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Al Pacino.

Sursă foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter