Actorul Hugh Jackman iubește de mai bine de 26 de ani aceeași femeie, cu 13 ani mai în vârstă decât el

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 21 aprilie 2022, 12:55

Hugh Jackman (53 de ani) și Deborra-Lee Furness (66 de ani) sunt căsătoriți de 26 de ani. Producătoarea este cu 13 ani mai în vârstă decât actorul.

Actorul Hugh Jackman iubește de mai bine de 26 de ani aceeași femeie, cu 13 ani mai în vârstă decât el

Hugh și Deborra s-au cunoscut în anul 1995, pe platourile de filmare ale dramei australiene „Corelli”. În trecut, actorul mărturisea că din primele două săptămâni a știut că vor fi împreună pentru tot restul vieții.

Perechea s-a logodit după doar 4 luni de relație, în 1996 căsătorindu-se. Împreună au doi copii, un fiu și o fiică, Oscar Maximilian (21 de ani) și Ava Eliot (16 ani).

Recent, în podcastul „Not an Overnight Success”, Deborra a ironizat speculațiile privind sexualitatea lui Hugh. În cele peste două decade și jumătate de relație, cuplul s-a confruntat cu numeroase zvonuri nefondate, printre acestea numărându-se și zvonul că Hugh ar fi homosexual.

„Este așa prostesc și plictisitor. Cum pot oamenii să inventeze așa ceva? Mă uimește pur și simplu cum revistele astea continuă să scape cu așa ceva. Vând bucurie pe nefericirea altuia. Vând suferință. Oamenii vor să cumpere pentru că suferința altora îi face să se simtă mai bine”, a declarat Deborra.

„Dacă ar fi fost gay, ar putea fi. Nu ar avea de ce să se ascundă. Și ar fi într-o relație cu Brad Pitt sau cu oricine altcineva”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

David și Victoria Beckham, jefuiți în timp ce se aflau în casă cu fiica lor de 10 ani

DJ-ul Tiesto și soția lui, modelul Annika Verwest, urmează să devină părinți pentru a doua oară

Jessie J a dezvăluit că a pierdut o sarcină. „Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine”

„Am avut o conexiune grozavă”, mai spunea Deborra în 2020, despre relația cu Hugh. „Mă simt binecuvântată să fi experimentat asta. Simt că mi-am cunoscut sufletul pereche”, a adăugat.

Cu toate acestea, Deborra admite că s-a săturat să audă că este „norocoasă” să fie într-o relație cu actorul. „Oamenii nu realizează cât de nepoliticos este. Dar, da, asta se întâmplă pentru că este foarte chipeș. Acesta este showbizul, Hollywoodul și brandul lui”, a încheiat atunci.

Care este secretul relației lor de lungă durată?

„Cred că ne-a ajutat foarte mult și faptul că ne-am cunoscut înainte de a experimenta succesul în carieră. Am îmbarcat în această aventură incredibilă împreună. Am descoperit locuri și lucruri pe care nu credeam că le vom face vreodată”, declara actorul în 2020.

„Mai cred și că într-o relație trebuie să fii tu însuți. Chiar și în modurile pe care nu le iubești la tine, în moduri de care ești rușinat. Să faci și greșeli. Dacă ești într-o relație în care poți fi cu adevărat onest, acesta este un bun început”, a completat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter