Cum a învins cancerul actorul Hugh Jackman. Iată ce sfaturi dă!

De Geo Berciu, pe

Actorul australian Hugh Jackman, care, pe 9 mai, a fost operat a doua oară la nivelul nasului, a fost prezent la premiera filmului „X-Men: Days of Future Past”, într-o formă de zile mari.

Pus pe glume şi extrem de degajat, Hugh Jackman l-a şicanat pe un cameraman care venise să-l filmeze de aproape la premiera filmului lui din New York. „Parcă ai fi dermatologul meu”, s-a amuzat actorul care susţine că se simte bine şi recuperarea decurge bine. Actorul şi-a îndemnat, de asemenea, fanii să se protejeze de efectele nocive ale razelor ultraviolete şi să meargă la un consult medical imediat ce observă semne anormale pe piele. „Spuneţi cititorilor voştri: mergeţi la control, folosiţi cremă de protecţie solară. Cea mai importantă este prevenirea”, a spus Hugh Jackman.
Cum a învins cancerul actorul Hugh Jackman. Iată ce sfaturi dă!

Hugh Jackman a fost operat a doua oară de carcinom bazocelular, la nivelul nasului. În noiembrie 2013, soţia actorului, actriţa şi producătoarea de film Deborra-Lee Furness, l-a încurajat pe acesta să meargă la un specialist dermatolog şi să efectueze un control pentru diagnosticarea „semnului” pe care îl avea pe nas.
Cum a învins cancerul actorul Hugh Jackman. Iată ce sfaturi dă!

Carcinomul bazocelular este cea mai frecventă formă de cancer de piele şi afectează peste 90% din pacienţii americani. Acest tip de cancer rareori devine malign, dar, dacă tumoarea respectivă este înlăturată, poate leza ţesutul din jur şi lăsa cicatrici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter