Steven Seagal și Anthony Anderson, cercetați pentru agresiune sexuală

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 17 septembrie 2021, 12:23
Noi plângeri de agresiune sexuală împotriva producătorului Harvey Weinstein și actorilor Steven Seagal și Anthony Anderson, sunt cercetate de Biroul Procuraturii din Los Angeles.

Această plângere depusă împotriva lui Harvey Weinstein a ridicat la şase numărul dosarelor ce îl vizează pe renumitul producător şi care sunt analizate de procurorii din Los Angeles, relatează Hollywood Reporter.

Harvey Weinstein a fost pus sub acuzare la New York în trei cazuri de agresiune sexuală. El a fost acuzat de peste 70 de femei de comportament sexual inadecvat, inclusiv viol, însă a negat că ar fi întreţinut vreodată raporturi sexuale neconsensuale.

Citește și: Rihanna va primit titlul de Doctor Honoris Causa pentru Arte al University of the West Indies din Barbados

Steven Seagal, în vârstă de 66 de ani, star al unor filme de acţiune din anii 1980, precum „Under Siege”, a primit cetăţenia rusă din partea preşedintelui Vladimir Putin în 2016, iar la începutul acestei luni a devenit reprezentant special al legăturilor umanitare ruso-americane.

Acuzațiile care îl privesc pe Anthony Anderson au apărut pentru prima dată în luna iulie.

Potrivit The Blast, o femeie a depus o plângere la Poliţia din Los Angeles în care l-a acuzat pe Anderson, spunând că actorul a agresat-o anul trecut după ce ea a furnizat servicii de catering la o petrecere organizată de actor.

Însă, agenții de presă ai lui Anderson au dat publicităţii o declaraţie oficială în care au spus că autorităţile nu l-au contactat pe actor, nici pe reprezentanţii lui, în legătură cu această chestiune.

Citește și: Daddy Yankee, jefuit în camera de hotel. Hoții au luat bijuterii în valoare de 2 milioane euro

Este regretabil că oricine poate să depună o plângere la Poliţie, indiferent dacă acuzaţia e falsă sau adevărată. Anthony respinge cu fermitate acea acuzaţie”, se arăta în comunicatul emis.

Luna trecută, Anthony Anderson a fst nominalizat la premiile Primetime Emmy pentru interpretarea lui din serialul „Black-ish”.

Sursă foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter