Secretele vedetelor, dezvăluite de angajaţii lor personali. Vezi ce ascund celebrităţile!

De Geo Berciu, pe

Faptul că marile vedete au tot felul de pretenţii exagerate este un fapt cunoscut, însă dezvăluirile fostelor lor asistente personale aduc în prim plan amănunte la care nu te-ai fi gândit niciodată.

George Jacobs, valetul lui Frank Sinatra a scris o carte numită „Mr. S”, în care face câteva dezvăluiri uimitoare despre talentatul artist. Pe lângă relaţiile acestuia cu Marilyn Monroe, Jeanne Carmen sau cu mafia, majordomul care a murit anul trecut la vârstă de 87 de ani a povestit şi despre obiceiurile zilnice ale vedetei. Frank Sinatra era obsedat de curăţenie: obişnuia să facă 12 duşuri pe zi, mirosea mereu a lavandă şi prefera să stea în picioare pentru a nu-şi şifona pantalonii. În plus, valetul a dezvăluit şi faptul că artistul purta o lenjerie specială, care să-i susţină penisul de dimensiuni neobişnuite. Jacobs a fost concediat după ce ziarele au speculat despre dansul acestuia într-un club de noapte cu soția lui Sinatra, Mia Farrow. În ciuda temperamentului coleric al domnului „Blue Eyes”, Jacobs a susţinut mereu că şeful său l-au tratat bine.
Secretele vedetelor, dezvăluite de angajaţii lor personali. Vezi ce ascund celebrităţile!
După decesul lui Whitney Houston, apar tot felul de informaţii mai puţin cunoscute publicului despre artistă. Deşi diva a avut un mariaj de lungă durată cu Bobby Brown, nu totul este foarte clar în ceea ce priveşte viaţa sa amoroasă. Chiar înainte de căsătoria sa cu Bobby Brown, se zvonea că Whitney Houston ar fi avut o relaţie apropiată cu asistenta sa, care era şi cea mai bună prietenă, Robyn Crawford. Whitney a întâlnit-o pe când avea 16 ani şi foarte repede au devenit de neseparat. Crawford chiar a renunţat la colegiu pentru a fi alături de prietena sa. Zvonul că cele două ar fi avut o relaţie amoroasă, a fost alimentat şi de faptul că cele două s-au mutat împreună în 1985, an de glorie în cariera lui Whitney. De atunci, chiar şi în timpul mariajului cu Bobby Brown au apărut articole despre relaţia apropiată dintre cele două. Până şi Bobby Brown vorbeşte în cartea sa autobiografică despre viaţa intimă a fostei sale soţii, Whitney Houston.
Secretele vedetelor, dezvăluite de angajaţii lor personali. Vezi ce ascund celebrităţile!

Destul de discretă cu viaţa ei personală – cea mai cunoscută relaţie, concretizată şi cu un mariaj, chiar dacă nereuşit, fiind cea cu Brad Pitt -, Jennifer Aniston se mândreşte însă cu un palmares destul de pestriţ de foşti iubiti, printre care Adam Duritz , Tate Donovan, Vince Vaughn, John Mayer, Gerard Butler sau, mai nou, Justin Theroux . Percepută ca o „cuminţică”, actriţa nu este nici pe departe aşa, plăcându-i să-şi condimneteze relaţia amoroasă cu diverse accesorii. „I-a plăcut la nebunie cartea Fifty Shades of Grey şi s-a inspirat chiar din ea. Am găsit în dormitorul ei măşti, bice şi lanţuri pe care le-a folosit deja cu viitorul ei soţ”, a dezvăluit o angajata.
Secretele vedetelor, dezvăluite de angajaţii lor personali. Vezi ce ascund celebrităţile!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter