Sandra Izbașa, dezvăluiri emoționante din cariera ei: „A fost cumpăna vieții mele”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 31 ianuarie 2022, 13:58

Sandra Izbașa a făcut mărturisiri emoționante despre cel mai greu moment din viață ei la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” .

Sandra Izbaşa, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 2008 și la Jocurile Olimpice de vară din 2012, a povestit cu lacrimi în ochi despre accidentul care a împiedicat-o să participe, în 2009, la Campionatul Mondial de la Londra.

Citește și: Ginerele lui Vladimir Putin a rămas fără jumătate din avere după ce a înșelat-o pe fiica președintelui rus

Loredana Groza, subiect în presa străină după ce s-a dus cu Nick Casciaro în Italia

Cum arată Gabriela Cristea fără machiaj. „Asta ești tu”

Atenție la frauda „wangiri”, înșelăciunea infractorilor prin intermediul telefonului

Sandra Izbașa, dezvăluiri emoționante: „Îmi este greu să vorbesc pentru că știu prin câte lucruri am trecut”

A fost cumpăna vieții mele. Mai ales că nu mă așteptam. Eram într-o formă destul de bună pentru competiție. S-a întâmplat într-o competiție pregătitoare pentru campionatele mondiale, la Buzău. Mi s-a rupt tendonul în momentul în care eu am bătut ca să mă desprind 3 metri de la sol, să fac un element.

În momentul bătăii am simțit că s-a rupt solul, iar în aterizare mi-am prins mâna între șold și sol și mi-am fracturat-o. A fost foarte grea accidentarea. Și îmi este greu să vorbesc pentru că știu prin câte lucruri am trecut și mi-am dorit din suflet să mă refac. Mai ales că veneam cu un istoric, promiteam foarte mult.

Părinții și Federația Română de Gimnastică au fost alături de mine și au făcut tot posibilul să ajung în Germania să mă operez, a mărturisit Sandra Izbașa în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” .

„Am greșit, dar am învățat”

Fosta gimnastă a recunoscut că epuizarea a fost cauza accidentării sale grave. Chiar dacă a luat o decizie greșită, care a costat-o mult, a privit-o și ca pe o lecție de viață.

Cauza? Epuizare. Veneam după 2008, după un an olimpic, aveam nevoie de recuperare, aveam nevoie să ies un pic din zonă, iar eu mi-am dorit la Campionatul Mondial și am forțat un pic. În momentul ăla nu trebuia să iau o decizie, am greșit, dar am învățat.

Am învățat să mă respect și atunci când spun că nu pot să fac față și nu mă simt pregatită, să comunic mai mult cu acel colectiv să luăm o decizie. Nu am făcut lucrul ăsta. S-a ajuns la o accidentare foarte gravă, a mai spus ea.

Până la retragerea definitivă din sport, care a avut loc la 10 aprilie 2014, Sandra Izbașa a mai cucerit 12 medalii la Campionatele Europene, dintre care 7 de aur.

În iulie 2021, fosta gimnastă s-a căsătorit cu actorul Răzvan Bănică, nepotului cântărețului Ștefan Bănică Jr.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter