Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit civil

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 02 august 2021, 17:42

Sandra Izbașa (31 de ani) și Răzvan Bănică (29 de ani) s-au cununat civil vineri, 30 iulie. Cununia a avut loc în aer liber, într-un decor select, iar mireasa a purtat o rochie simplă, dar elegantă, de culoarea untului.

Apropiații fostei mari gimnaste și a nepotului regretatului Ștefan Bănică au postat în mediul online fotografii de la marele eveniment.

Citeşte şi: Cristian Boureanu și logodnica sa, Laura Dincă, s-au despărțit

Citeşte şi: Cum și-a câștigat Adina Buzatu primii bani, pe când avea 14 ani: „Făceam cam 1.500 de lei în două ore”

Citeşte şi: George Clooney și soția sa, Amal, ar aștepta al treilea copil

Citeşte şi: De ce s-a dus, de fapt, Cristina Cioran la mare în timp ce fetița ei este în spital

Andreea Răducan, colega de breaslă și o foarte bună prietenă a Sandrei a transmis, prin intermediul rețelelor de socializare un mesaj legat de căsătoria Sandrei.

„Chiar nu putem spune că tradițiile nu poartă și ele o urmă de adevăr. Cine a prins buchetul? Cine se căsătorește astăzi? Să fie cu iubire, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică!”, a scris Andreea Răducan, pe pagian sa de Facebook, în dreptul unei fotografii de la nunta ei în care aruncă buchetul de mireasă, iar Sandra este norocoasa care îl prinde.

Ana Baniciu, și ea prietenă bună cu mireasa, a postat pe Instagram câteva imagini de la cununie.

Sandra Izbașa este o gimnastă română de talie mondială, participantă și medaliată, începând cu anul 2006, la competiții de mare anvergură, europene și mondiale. Izbașa a participat la Jocurile Olimpice de vară din 2008 și la Jocurile Olimpice de vară din 2012 de la Londra, unde a fost medaliată cu aur la sărituri. Până la retragerea definitive din sport, care a avut loc la 10 aprilie 2014, Sandra a mai cucerit 12 medalii la Campionatele Europene, dintre care 7 de aur.

După ce s-a retras din gimnastică, Sandra a cochetat cu actoria, apărând în pelicula “Faci sau Taci”, regizată de Iura Luncașu.

Sandra l-a cunoscut pe Răzvan, actor la teatru Nottara din Capitală și nepotul celebrului Ștefan Bănică Junior, prin intermediul unor prietene comune, cântărețele Raluka și Ana Baniciu.

Foto – Facebook / instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter