Sandra Izbașa s-a căsătorit în secret? Sportiva s-a dat singură de gol

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 05 mai 2021, 19:00

Fosta gimnastă Sandra Izbașa (30 de ani) formează un cuplu cu actorul Răzvan Bănică (29 de ani), nepotul lui Ștefan Bănică Junior (53 de ani). În decembrie 2020, Sandra și Răzvan s-au logodit.

„DA. Cel mai special Crăciun. Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată. Încă de mici, cu toate visam și ne proiectam momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică”, a scris sportiva în mediul online.

„Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil! Îți mulțumesc pentru că exiști, dar mai ales pentru că de acum vom exista împreună pentru totdeauna! Te ador infinit!”, a încheiat Sandra.

Sandra Izbașa s-a căsătorit în secret? Sportiva s-a dat singură de gol

În mediul online, cu ocazia aniversării actorului, Sandra a scris: „E ziua lui și vreau să-i mulțumesc aici, vreau să strig în gura mare! Mulțumesc, Răzvan, pentru că m-ai învățat să iubesc simplu și pur!

Mulțumesc pentru familia frumoasă în care am intrat și pentru că îmi ești jumătate și viitor! Te iubesc infinit și îi mulțumesc universului că te-a adus în viața mea și a familiei mele! La mulți ani, soțul meu!”. „Îți mulțumesc pentru TOT!!! Te ador!!!”.

Din pricina restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, cel mai probabil, perechea n-ar fi putut să organizeze un eveniment amplu, deși poate și-ar fi dorit. Este foarte posibil ca cei doi să-și fi spus deja „DA!” în fața stării civile. Pentru moment însă, niciunul nu a confirmat sau infirmat speculațiile.

Citește și:

Alexandra Stan a răspuns speculațiilor că ar fi într-o relație cu Tristan Tate

Ioana și Ilie Năstase divorțează deși au petrecut Paștele împreună

Jennifer Lopez a reluat legătura cu actorul Ben Affleck, fostul ei logodnic

Răzvan Bănică este actor al teatrului Nottara și cochetează și cu muzica. A absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografie și a jucat în mai multe producții TV, precum și în numeroase piese de teatru.

Sandra Izbașa a împlinit 30 de ani anul trecut. Dubla campioană olimpică s-a retras din gimnastică în urmă cu 4 ani. Este antrenoare la Steaua, dar face și cursuri de actorie. În 2019, Sandra a debutat într-o comedie polițistă, Faci sau taci.

A fost campioană mondială și olimpică și a făcut parte din lotul național de gimnastică. De-a lungul carierei, Sandra a adunat 27 de medalii obținute la Europene, Mondiale și Jocurile Olimpice, 13 dintre acestea fiind de aur.

A surprins cu alegerea de a se retrage însă avea nevoie să își încheie cariera de gimnastă în cel mai bun moment al ei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter