Românca lui Enrique Iglesias recunoaşte: Şi-a pus implanturi

De PR, pe

Liliana Pintilei îşi întreţine frumuseţea cu 1.500 de euro pe lună şi şi-a remodelat sânii, trecând de la măsura 3 la 4.
Frumoasa româncă Liliana Pintilei, care trăieşte de aproximativ 16 ani în Italia, cunoscută după relaţia pe care a avut-o cu celebrul Enrique Iglesias, este din ce în ce mai curtată de italieni pentru diverse job-uri publicitare, cât şi ca actriţă în filme şi piese de teatru.
Mi-am făcut sânii în Italia şi sunt foarte mulţumită! Sunt adepta operaţiilor estetice, atunci când consider că este cazul. Prin prisma meseriei mele, trebuie să arăt mereu bines, pentru a obţine cât mai multe roluri în filme şi job-uri. Multe femei nu recunosc că apeleazăla operaţiile estetice, dar eu sunt sigură că majoritatea celor din lumea noastră o fac!„, spune Liliana.
Lasa 1.500 de euro pe luna la saloanele de frumusete!
Pentru ca ii place sa fie admirata si sa arate mereu impecabil, Liliana Pintilei trece foarte des pragul saloanele de frumusete, unde lasa, nici mai mult, nici mai putin de 1500 de euro, lunar, pentru intretinere. „Pe perioada verii, si  nu numai, merg mai des la estetica, masaje pentru intretinerea corpului, pentru fata, piele… In fiecare an, merg in  luna iunie la chirurgul meu, Michele Pascali, care imi prepara un tratament de vitamine pentru  fata, un cocktail, care se injecteaza in toate punctele fetei, gat si decolteu pentru a mentine pielea cat mai frumoasa! Este natural si previne imbatranirea pielii! Mai fac si Platelet-rich plasma (PRP), un tratament inovator, pentru reintinerirea pielii.  O data la un an sau la un an si jumatate imi fac un tratament cu acid hialuronic„, povesteste Liliana care foloseste pentru fata si corp cele mai bune creme de intretinere.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter