Cum arată fata cea mică a lui Enrique Iglesias

De Oana Savin, pe
Enrique Iglesias se poate considera unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Nu din prisma averii sale, ci a celor trei copii pe care îi are cu fosta tenismenă Anna Kournikova. De curând, artistul a postat pe rețelele de socilizare un filmuleț în care apare alături de fata sa cea mică, Mary, în vârstă de 7 luni. 

Micuța a fascinat întregul internet cu ochii ei albaștri. Deși încă nu seamănă prea mult nici cu mama, nici cu tatăl ei, Masha, cum este alintată de familie, pare să fi moștenit o parte din trăsăturile Annei: are părul blond și ochi mari, expresivi.

Citește și: Fetița Elenei Gheorghe a crescut deja! Nu mai arată așa

Enrique și Anna au ținut secretă sarcina fostei sportive până în ultima clipă. Micuța Masha a venit pe lume pe 30 ianuarie, moment în care celebrii ei părinți au decis să posteze și primele imagini cu ea, imagini ce au fost realizate la câteva momente după ce a venit pe lume.

Între timp Mary a crescut și pare să fie la fel de simpatică ca frații ei mai mari, gemenii Lucy și Nicholas, în vârstă de doi ani.

Vezi în Galeria FOTO cum arată Mary Iglesias, fiica cea mică a cântărețului Enrique Iglesias și a soției acestuia, Anna Kournikova Iglesias.

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter