Renée Zellweger și noul ei iubit, Ant Anstead, sărut pasional pe plajă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 31 mai 2022, 10:28
Renée Zellweger și iubitul ei, Ant Anstead, au fost surprinși pe o plajă din Laguna Beach, California, în timp ce se sărutau pasional. Cei doi erau însoțiți de băiețelul prezentatorului TV.

Renée Zellweger (52 de ani) și Ant Anstead (42 de ani) au fost surprinși pe plajă, în timp ce se bucurau de apus și se sărutau pasional. Cei doi au ieșit la plimbare împreună cu micuțul Hudson, băiețelul de un an al prezentatorului TV și al fostei sale soții, Christina Haack. Din imagini se observă că starul din „Bridget Jones’s Diary/ Jurnalul lui Bridget Jones” este extrem de apropiată de fiul iubitului ei.

Renée Zellweger și Ant Anstead ar forma un cuplu de la finalul lunii iunie. Cei doi s-ar fi cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Celebrity IOU Joyride și s-ar îndrăgostit nebunește.

Citește și: EXCLUSIV! Interviu cu actrița Renee Zellweger: „Am învățat că «Nu» este un cuvânt pe care ar trebui să îl folosesc mai des decât o fac“

Regina Elisabeta a II-a se ține de glume. Ce a făcut suverana Angliei în timpul unui eveniment politic

Matei Stratan, prima declarație după ce s-a speculat că formează un cuplu cu Andreea Raicu

Ant Anstead, iubitul lui Renée Zellweger, a divorțat recent

Vestea despre cel mai nou cuplu de la Hollywood vine după ce Anstead, prezentator al celebrei emisiuni „Wheeler Dealers/ Maşini pe alese” a divorțat de Christina Haack, prezentatoare la HGTV. Aceștia s-au căsătorit în 2018, după mai mulți ani de relație, și au împreună un fiu, Hudson London Anstead, născut în 2019. La finalul lui 2020 cei doi au semnat actele de divorț. Ant Anstead mai are doi copii din primul mariaj: pe Archie, de 14 ani, şi Amelia, de 17 ani.

Și Renée Zellweger s-a despărțit în 2019 de muzicianul Doyle Bramhall II, după aproximativ șapte ani de relație. În 2005, actrița premiată cu două Oscaruri a fost căsătorită timp de câteva luni cu artistul de muzică country Kenny Chesney.

Anterior, aceasta a fost logodită cu actorul Jim Carrey din 1999 până în 2000. De asemenea, a avut idile cu Jack White, în 2003, și cu Bradley Cooper, în perioada 2009-2011.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter