Poze: Cu cine a apărut Ryan Gosling pe covorul roşu

De Erika Chivu, pe

Ryan Gosling e unul din cei mai sexy actori ai momentului şi orice femeie, celebră sau nu, ar fi dispusă să defileze pe covorul roşu la braţul lui.
Şi totuşi, la premiera celui mai recent film al său, Ryan Gosling nu a mers cu vreo actriţă super sexy ci cu… mama lui. Într-o little black dress şi o redingotă nude, Doamna Gosling a fost foarte elegantă şi rafinată. Iar la cei peste 50 de ani ai săi este încă o femeie foarte frumoasă, aşa că e uşor de bănuit de la cine a moştenit actorul sex appeal-ul care l-a făcut celebru.
Nu este prima oară când Ryan Gosling îşi ia mama pe covorul roşu, iar cei doi sunt foarte apropiaţi. Părinţii actorului au divorţat când el era copil, iar Ryan şi sora lui au fost crescuţi de mamă, ceea ce l-a învăţat să gândească precum o fată, după cum a declarat el.
Poze: Vezi cum arată Ryan Gosling în noul lui film
În plus, Donna Gosling a fost şi profesioara fiului ei timp de un an. Diagnosticat cu ADHD, Ryan a fost nevoit să meargă la o şcoală pentru copii cu nevoi speciale, iar Donna a simţit că acolo el nu poate învăţa aşa cum trebuie.
ryan gosling

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter