Poze: Cum s-au îmbrăcat vedetele la premiera „Poziţia copilului”

De Erika Chivu, pe

Luni seară a avut loc la Bucureşti premiera filmului „Poziţia copilului”, premiat cu Ursul de Aur la Festivalul de Film de la Berlin. Iată cum au apărut vedetele pe covorul roşu!
Vedetele din România au fost prezente aseară la premiera de gală a filmului „Poziţia copilului” care a adus României Ursul de Aur la Festivalul de Film de la Berlin. Andreea Raicu, Dana Războiu, Angela Gheorghiu şi Amalia Năstase au defilat pe covorul roşu, la Teatrul Naţional din Bucureşti.
Andreea Raicu a fost foarte frumoasă într-o ţinută neagră cu fustă maxi şi accesorii aurii.Amalia Enache, în schimb, a optat pentru alb. Ea a ales o rochie de seară, amplă cu mâneci scurte şi un clutch auriu. Angela Gheorghiu a fost şi ea foarte frumoasă într-o rochie indigo şi o un bolero din blană albă.
Pe covorul roşu au păşit, bineînţeles, şi membri echipei care a realizat filmul: regizorul Calin Peter Netzer, producătorul Ada Solomon, actorii Luminiţa Gheorghiu, Bogdan Dumitrache, Nataşa Raab, Ilinca Goia, Florin Zamfirescu, Cerasela Iosifescu, Mimi Brănescu, Vlad Ivanov.
Vezi mai multe detalii şi poze cu vedete din România pe viva.ro!
angela gheorghiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter