Poze: Condimentele fac diferenţa la “MasterChef”

De PR, pe

După ce au trecut cu bine de prima probă în deplasare, nunta lui Edi şi a Silviei Stancu, concurenţii rămaşi în cursa “MasterChef” se întorc marţea aceasta în bucătărie pentru noi probe pline de tensiune.
Cutia Misterelor se întoarce cu şi mai multe provocări, astfel că în ediţia din 24 aprilie creativitatea concurenţilor va fi pusă la grea încercare pentru că vor avea de gătit spectaculos cu un număr finit de ingrediente şi, mai ales, cu un ingredient vedetă despre care mulţi nu ştiu aproape nimic. Iar la final, recunoaşterea unor condimente şi ierburi aromatice va face diferenţa, astfel că seara se va lăsa cu alte eliminări.
Masterchef
Cutia Misterelor de marţea aceasta, pentru mulţi o probă frumoasă, provocatoare, incitantă, se va dovedi derutantă pentru că cei rămaşi în competiţie se vor confrunta cu un ingredient surpriză. Cine va da dovadă de inspiraţie şi dibăcie va intra în rândul celor 3 cele mai frumoase farfurii, dintre care doar un singur concurent va primi avantajul mult râvnit: posibilitatea de a alege tema următoarei probe. Ce temă va alege câştigătorul şi cine va reuşi să se remarce şi să treacă mai departe de această etapă, telespectatorii vor descoperi mâine seară, în cea de-a şasea ediţie a emisiunii “MasterChef”.

Masterchef
La finalul ediţiei, concurenţii care nu vor reuşi să se salveze după cea de-a doua probă a ediţiei, vor intra într-un test nebunesc, o premieră pentru competiţia de până acum: aceştia vor lua parte la un test de degustare, mai exact de recunoaştere a unor ingrediente, condimente şi ierburi aromatice care, deşi la prima vedere par simple, vor fi o reală piatră de încercare. Acesta este testul suprem care va face diferenţa marţi seară şi în urma căruia se va decide cine are stofă de “MasterChef” şi cine pleacă acasă.
Masterchef

Fiecare concurent intrat în această probă trebuie să inspecteze cu atenţie, să guste şi să ghicească dintr-o gamă largă de ierburi şi condimente. La prima greşeală însă, testul se opreşte. Cu cât un concurent recunoaşte mai multe ingrediente, cu atât are mai multe şanse de a se salva. La final, telespectatorii Pro Tv vor afla cine va părăsi competiţia “MasterChef”, dar şi care vor fi următoarele probe la care vor fi supuşi cei rămaşi în concurs.
Masterchef
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter