Neti Sandu, ținta internauților care îi folosesc numele pentru a vinde diverse lucruri: „N-am Site, n-am Blog! Nu vând nimic!”

De Unica.ro, pe

Neti Sandu a fost victima unor inșelătorii în mediul online. Celebra prezentatoare a horoscopului de la Pro TV spune că există unele persoane care se folosesc de imaginea și de numele său pentru a promova diverse produse pe internet.

Neti Sandu a explicat, potrivit click.ro, că în ultimele luni a găsit în mediul online diverse pagini web sau postări pe rețelele sociale care pun horoscopul sau vând lucruri sub numele ei.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

„Sunt foarte multe bloguri, site-uri și pagini pe social media care pun horoscopul sau chiar vând diferite lucruri sub numele meu. Țin să precizez că am un singur profil de Facebook și unul de Instagram! N-am Site, n-am Blog! Nu vând nimic! Singurele detalii despre zodii, care sunt scrise de mine, sunt cele de la știrile matinale, iar, apoi, preluate pe site-ul știrile PRO TV. De asemenea, mai fac diferite prognoze în interviurile pe care le dau, dar atât. E important ca oamenii să înțeleagă asta. Pentru că primesc tot felul de mesaje legate de diferite lucruri care sunt spuse pe aceste conturi false și despre nu știu ce obiecte pe care eu le-aș vinde. Ei bine, nu, nu este adevărat!”, a spus Neti Sandu pentru sursa citată mai sus.

Citeşte şi: Carmen Brumă, hotărâtă să depună plângere penală: „Nu fac asta pentru bani!”

Neti Sandu nu este singura celebritate care a pățit acest lucru, și alte nume sonore din media, printre care Carmen Brumă, Oana Cuzino, Andra, Teo sau Gabriela Cristea confruntându-se cu același gen de șarlătănii în online.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter