Cum se folosește Neti Sandu de aspectele astrologice pentru a lua decizii în viața personală. „Eu știu ce urmează!” / Exclusiv

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Marți, 25 aprilie 2023, 17:58

Este o prezență tonică și debordează de o energie pozitivă incredibilă cu fiecare apariție. Când nu prezintă horosopul la Pro TV, Neti Sandu (64 de ani) își umple timpul cu diverse activități care ei îi aduc cea mai multă bucurie și liniște.

Celebrul astrolog a făcut, în exclusivitate pentru Unica, o serie de dezvăluiri interesante legate de viața personală și de cum este ea dincolo de micile ecrane.

Am aflat, așadar, cum se ghidează zi de zi în funcție de aspectele astrologice, ce îi place cel mai mult să gătească, ce-i mai fac strănepoții, dar și dacă are vreodată premoniții cu privire la viețile celor din familie și a apropiaților.

Sunteți o fire superstițioasă? Dacă da, ce superstiții aveți?

Nu știu dacă sunt superstițioasă, am angoasele mele, ca orice om, dar eu când știu că urmează o cuadratură, mă gândesc la toate lucrurile posibile. Nu pot să zic că aoleu, mi-e frică că dacă e Lună Plină pățesc ceva, nu. Luna Plină, de exemplu, mă poate ajuta să mă duc la o petrecere, să mă întâlnesc cu multă lume, să râd – eu așa văd lucrurile astea. Pe de altă parte, țin cont să nu mă cert dacă e Lună Plină. Dar sunt prea multe conotații și am învățat multe apropo de conjuncturile astea și, atunci, nu am vrut să-mi creez superstiții.

Citeşte şi: Neti Sandu, avertisment pentru toți nativii din horoscop. „Saturn ne-o coace! Nu a mai fost de 30 de ani așa!” / Exclusiv

Aveți, de regulă, premoniții cu privire la propria persoană sau a familiei/apropiaților? Dacă da, țineți cont de ele?

Nu, nu am. Nu sunt din categoria aia. Am o minte speculativă, într-adevăr, proiectivă, asociativă mă gândesc cam cum ar fi când ajunge Jupiter acolo și ce face?! – așa că am nevoie de mintea proiectivă. E nevoie de mai multe calități în interpretarea asta și trebuie să te folosești de toate.

Vă folosiți de aspectele astrologice când luați decizii personale?

Eu știu estimativ cam pe unde ajung Planetele și ce urmează să facă. Eu nu mă uit la conjunctura de azi, țin cont să nu fie Mercur Retrograd doar dacă e ceva ce am mai început cândva. Altfel, dacă vreau să fac ceva nou, nu aleg ziua asta, cu Mercur, aștept să mai treacă o săptămână – dacă pot, dacă mi se dă voie, dar, după aceea eu știu că Saturn o să ajungă acolo și o să fie greu, adică știu la ce să mă aștept.

Citeşte şi: Neti Sandu dezvăluie rutina ei de îngrijire, la 64 de ani: „Nu am folosit cremă până la 40 de ani”

Altfel dacă știu că urmează un an bun, să zicem, pentru serviciu – da, pot să mă folosesc de asta pentru că eu știu cum merg și când ajung – anul ăsta, peste cinci ani – ăsta e avantajul.

Sunteți într-o formă excelentă! Dezvăluiți-ne ritualurile de menținere/înfrumusețare de la care nu vă abateți niciodată.

Am perioade foarte bune și mă gândesc Doamne, cum pot să mă simt așa bine când cu două ore în urmă mă dureau toate. E vorba de gradul de efort pe care îl fac și, în general, efortul este intelectual, psihic, dar e ca și cum aș face efort fizic, eu așa îl resimt.

Ce fac ca ritual este doar un masaj, fie cu mâinile, fie cu ventuze de silicon – asta e tot.

Spiritual vorbind cu ce vă hrăniți sufletul de debordați de optimism și energie pozitivă cu fiecare apariție?

Pe mine, astrologia mă hrănește, vă spun sincer. Am mai spus eu, e ca un fitness intelectual – spiritual, de toate felurile. Mai citesc tot felul de lucruri de spiritualitate, tot ce ține de hrană sufletească. Baza o am din facultate, am citit atât de mult și abia acum văd cât de mult a contat.

Citeşte şi: Neti Sandu, ținta internauților care îi folosesc numele pentru a vinde diverse lucruri: „N-am Site, n-am Blog! Nu vând nimic!”

De exemplu, îmi spunea cineva că atunci când explic, descriu și fac o scenetă și mă întreba cum fac asta – e simplu, pentru că am citit atât de mult și atunci când citești, autorul îți descrie și tu trebuie să proiectezi, să faci filme – deci vă dați seama câte filme am făcut. Una e că trebuia să-ți imaginezi, dar trebuia și să simți ce simțea el și să faci acțiunea, să o trăiești și am avut și curiozitate de jurnalist. Toată tona aia de literatură mi-a folosit la toate astea de acum.

Ce credeți că este dincolo de noi, de lumea palpabilă?

Se presupune că fiecare va trăi ceea ce crede – asta e foarte interesant. Eu văd așa: pe lumea asta fiecare trăiește altceva decât ce e în realitate, dar noi cred că nu știm că e realitatea. Noi ne-am creat fiecare o realitate și ne ținem de ea. Fiecare continuă seria credințelor și convingerilor pe care le are în momentul acesta – asta mi se pare că ne așteaptă, o viață în oglindă cumva.

Citeşte şi: Alina Vîlcu, trucuri de reamenajare a casei pentru Neti Sandu

Ce ați schimba, legat de viața personală, dacă v-ați putea întoarce în timp?

Păi le-am schimbat pe toate. Toate au avut rostul lor și, în continuare, consider că orice lucru care se întâmplă este ca să te atenționeze, să îndrepți o situație chiar dacă pare foarte grea și rea este numai ca tu să te îndrepți.

Mi se pare că sunt niște setări pe care noi le trăim, sunt dictate de Sus. Sunt reguli despre care s-a avut grijă ca toată lumea să afle, dacă nu le respecți, nu vine nimeni din cer să-ți dea una în cap, ci pur si simplu există un automatism care vine și sancționează treaba aia și, atunci, nu poți să nu vezi setarea. Poți să nu crezi în nimic, dar după aceea ești plin de mirare că ți s-au întâmplat cele mai nedrepte lucruri.

Aveți timp să gătiți acasă, vă place să faceți asta?

Supă, nu fac altceva.

Ce mai fac nepoatele dumneavoastră?

Cu nepoata Alice mă văd cel mai des și ne sincronizăm la tot felul de lucruri care ne plac – ieșit la masă, excursii, mai facem o constelație familială. Iar nepoata Andreea a venit și ea din Turcia, cu strănepoata Alexia, care ne-a invitat la finala Champions League de volei feminin pe care o va juca la Torino, în mai – mi se pare super WOW. 

Citeşte şi: EXCLUSIV Neti Sandu, testul de sinceritate absolută. Ce nu știe nimeni despre celebra cititoare în stele

Sunt în formă, foarte focusate pe ce au ele de făcut. Darius, strănepotul de 14 ani, joacă și el baschet în Turcia și a câștigat locul I cu echipa lui și a fost selecționat la Lotul Național al Turciei și sunt foarte fericiți că a fost o ascensiune firească – toată lumea ar vrea așa, dar, de obicei, nu se întâmplă. Toată lumea bine, cu performanțe.

Știm că aveți o pasiune pentru încălțăminte. V-ați mai mărit colecția de pantofi? Cât ați cheltuit cel mai mult pe o pereche de pantofi?

Nu știu. Cred că cel mai mult am dat pe o pereche de adidași. Mă simt confortabil în pantofi sport, în special, în ghetuță de pânză, mă asortez cu ei, colorați așa. Îmi plac pantofii cu toc, dar de stat pe loc.

Ce planuri aveți pentru anul acesta?

Să mă duc la mare și la munte – astea sunt planurile. Vă povestesc după aceea.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter