Miley Cyrus a comis-o din nou! S-a deghizat în Monica Lewinsky pentru o partidă de sex oral! Video

De Geo Berciu, pe Ultimul update Luni, 19 ianuarie 2015, 10:31

Cântăreaţa Miley Cyrus se păstrează de ceva timp în centrul atenţiei din cauza comportamentului ei controversat, iar ultimul ei gest s-a încadrat perfect în tiparul scandalurilor bine regizate: s-a „transformat” în Monica Lewinsky şi a simulat sexul oral pe scenă.
A obişnuit fanii şi presa cu gesturile sale şocante şi cu atitudinea pe care mulţi o consideră condamnabilă, dar de data aceasta cântăreaţa Miley Cyrus a comis-o rău de tot. Artista a început weekendul trecut turneul mondial de promovare al albumui „Bangerz”, iar cei prezenţi la show-ul de la Vancouver au avut parte de-o surpriză.

În timpul piesei „Party Like in USA”, un dansator a apărut pe scenă îmbrăcat la costum şi purtând o mască cu faţa fostului preşedinte american Bill Clinton, iar Miley s-a „transforat” în Monica Lewinsky şi a mimat sexul oral. Gestul inedit al lui Miley a fost primit cu urale de către mulţimea prezentă la Vancouver, dar a fost aspru criticată de către opinia publică.

Miley Cyrus, care se află în atenţia presei internaţionale mai degrabă pentru controversele provocate decât pentru cariera sa, a fost declarată de MTV artistul anului 2013.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter