Mihai Morar se menține în formă cu Pilates: „Da, și bărbații fac asta!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 decembrie 2021, 23:06

Mihai Morar (40 de ani) a trecut în ultimele luni prin schimbări fizice vizibile. Celebra vedetă de radio și televiziune a reușit să dea jos peste 15 kilograme, iar acum face tot posibilul să se mențină într-o formă fizică de excepție. Cum face acest lucru? Practicând o activitate fizică despre care, probabil, mulți ar zice că nu este pentru bărbați. Este vorba despre pilates.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Raluka a spus adevărul despre relațiile anterioare: „Orice bărbat care a stat lângă mine…”

Citeşte şi: Tik Toker-ul Gabriel Salazar a murit la doar 19 ani


Citeşte şi: Ce n-ar face niciodată vloggerița Magdyz de dragul audienței: „N-aș posta clipuri în care să imit diverse probleme ale oamenilor pentru amuzament”

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, nemulțumită de vacanța la Disneyland. „Frumos, nu mă mai duc!”

Da, ați auzit bine, Mihai Morar face pilates și se mândrește cu acest lucru. Mihai Morar a postat pe pagina sa de Instagram un clip în care arată tuturor cum se antrenează în sala de fitness, iar în dreptul postării a dezvăluit că este un mare fan de pilates.

„Da, şi băieţii fac Pilates! Ştiu că lumea e plină de clişee şi prejudecăţi. Sunt şi eu, nu de puţine ori, subiect de zeflemea: “Mergi ca fetele, la Pilates?” De altfel, numele vine chiar de la un bărbat: Joseph Pilates a inventat această metodă, după ce în copilărie era un copil foarte bolnăvicios. Credinţa lui Pilates era că poţi fi bătrân la 30 de ani, dar poţi fi tânăr la 60 de ani. Iubesc orele de Pilates. Orice ar spune gura lumii.

De fiecare dată când ies din studioul de Pilates îmi dau seama că, mai mult decât forma corpului, contează forma din corp. Mintea este mai importantă decât corpul. Dacă mintea e în formă, ea modelează şi forma corpului. Aşadar… lăsaţi băieţii să facă Pilates. Nu-i va face cu nimic mai puţin bărbaţi”, a dezvăluit Mihai Morar.

Mihai Morar, despre secretul unui mariaj de peste 10 ani


Mihai Morar și soția lui, Gabriela, sunt de 13 ani împreună și au trei copii. Cei doi au descoperit secretul unui mariaj fericit, iar prezentatorul de televiziune a dezvăluit, care este acesta.

„Cred că e vorba pur și simplu de comunicare și să nu îi calci niciodată orgoliul, spațiul intim celuilalt. Să îi dai atât de multă libertate încât să aibă nevoie de adevărata libertate, aceea a familiei. La început eu eram mult mai orgolios decât soția mea și mi-am dat seama că nu duce nicăieri orgoliul. Au fost câțiva ani în care eram tare pe poziții și aveam impresia că dacă eu nu sunt cel care are ultimul cuvânt înseamnă că eu sunt cel care pierde.

Sunt atât de relaxat în momentul acesta, pentru că știu că am o nevastă mult mai deșteaptă decât mine emoțional și din punct de vedere al organizării unei familii, al organizării treburilor și fiecare își știe calitățile, ea nu calcă peste teritoriul meu, eu nu calc peste calitățile ei și atunci e armonie la noi”, – a mărturisit Mihai Morar pentru Libertatea.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter