Mihai Bendeac și Sore, 10 ani de când și-au spus adio. FOTO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 25 noiembrie 2020, 22:28
Mihai Bendeac și Sore s-au iubit în urmă cu zece ani, însă puțini își mai amintesc de tumultoasa lor poveste de dragoste. Astăzi, juratul de la Iumor, și artista Sore nu mai au nimic în comun sau, cel mult, mai împart niște amintiri.

Mihai Bendeac, în vârstă de 35 de ani, a avut o relație cu Sore Mihalache, 29 de ani, pe vremea când actorul activa în emisiunea „Mondenii” de pe Prima Tv, iar artista făcea parte din trupa ” Crazy Win”. Cei doi au început povestea de iubire în vara anului 2009 și au încheiat-o brusc în luna octombrie a aceluiași an. Se pare că motivul despărțirii au fost niște fotografii deochiate care ar fi apărut în public în acea perioadă, iar protagonistul era însuși Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac si Sore - relatie

Mihai Bendeac a suferit în urma despățirii de Sore și nu s-a ferit să își exprime durerea în mediul online:„E cumplit să te desparţi de cineva atâta timp cât încă mai ai sentimente pentru persoana respectivă (…) Eu mi-am pierdut încrederea în femei. Nu ştiu cum. Nu ştiu când. Pur şi simplu am pierdut-o.”, – scria Mihai Bendeac pe blogul personal.

Între timp, Mihai Bendeac a mai punctat o relație tumultoasă cu fosta asistentă de televiziune, Roxana Vancea, în schimb, Sore și-a găsit fericirea și liniștea în brațele unui avocat pe nume Mircea Julean, care-i este partener de viață de aproape 5 ani și împreună cu care are o fetiță, pe nume Erin.

Sursă foto: Instagram, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter