Detalii impresionante despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 29 august 2018, 14:35
Au trecut cinci ani de când fostul pilot de formula 1, Michael Schumacher, a suferit un accident la schi în urma căruia nu se mai poate mișca. Iată câteva detalii impresionante despre starea lui de sănătate.

În decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit o traumă serioasă la cap în timp ce schia în stațiunea Meribel, din Alpii francezi. El a fost transportat pe cale aeriană la spital, operat și indus în stare comă artificială.

După ce s-a aflat în comă din 29 decembrie 2013 până pe 16 iunie 2014, el a părăsit spitalul din Grenoble și a fost dus acasă, acolo unde soția lui, Corinne, a investit 10 milioane de lire sterline pentru amenajarea unei camere speciale la mansarda casei, încăpere ce a fost dotată cu tot echipamentul medical necesar menţinerii în viaţă a fostului campion mondial.

Considerat cel mai popular pilot din toate timpurile, Schumacher a impresionat publicul, de-a lungul carierei sale, cu evoluțiile de senzație. Drumul lui în lumea sportului s-a încheiat odată cu accidentul, în urma căruia nu s-a mai putut mișca.

Familia a păstrat discreția în ceea ce privește viața lui „Schumi” și nimeni în afară de apropiați nu l-a mai văzut de atunci. Conform unor informații apărute în presa internațională, starea de sănătate a fostului pilot este una foarte precară, iar din punct de vedere psihic este devastat.

„Michael plânge, deseori, atunci când îi îndrepţi scaunul cu rotile înspre spectaculoasa privelişte cu munţii de lângă lac“, a spus un apropiat al familiei pentru publicația „Paris Match“, citată de Adevărul.ro.

Michael Schumacher are 49 de ani. S-a născut pe 3 ianuarie 1969 în Hürth, Germany. Împreună cu soția sa, Corinna Betsch, are doi copii: Mick Schumacher și Gina-Maria Schumacher.

Citește și: 

Actrița Maura Tierney a fost lovită de o mașină FOTO

Soția lui Ronan Keating, de urgență la spital, după ce a fost înjunghiată de propriul copil

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter