Cum arată soția lui Mark Zuckerberg

De Simona Josan, pe Ultimul update Marți, 15 martie 2016, 12:15
În urmă cu trei ani, invenatorul Facebook, Mark Zuckerberg, s-a căsătorit în curtea casei sale cu  logodnica lui, Priscilla Chan, un personaj la fel de discret precum soțul ei, și despre care publicul larg cunoștea prea puține.

Nunta a fost o surpriză chiar și pentru cunoscuții cuplului, care credeau că au fost invitați la o petrecere dată în cinstea Priscillei, după absolvirea Facultății de Medicină. În fața celor 100 de oameni veniți la eveniment, Mark i-a pus pe deget alesei lui un inel cu rubin, desenat chiar de el pentru femeia vieții lui. Au avut parte de o lună de miere așa cum și-au dorit, în Italia, iar acum, după momente grele în căsnicia lor: Chan a pierdut mai multe sarcini, cei doi au anunțat la începutul lui august că gravidă.

S-au cunoscut la coadă, la toaletă

Povestea de iubire dintre Zuckerberg (35 de ani) și Priscilla (30 de ani) a început în urmă cu 12 ani și este cu totul ieșită din comun. Cei doi s-au cunoscut când așteptau la coadă la toaletă, în timpul unei petreceri date de frăția din care făcea parte Mark, ce pe atunci urma cursurile Facultății Harvard. Chan, o tânără din Boston, frecventa aceeași universitate. Au intrat în vorbă și, după câteva întâlniri, au devenit de nedespărțit.

Bringing in the new year with a smile on his face 🙂

A photo posted by Mark Zuckerberg (@zuck) on

Priscilla a absolvit Medicina

  Priscilla i-a fost alături în momentul în care a luat o decizie ce avea să-i schimbe viața: a renunțat la școală pentru a-și putea conduce afacerea, Facebook, pe care o începuse în camera sa de cămin. Nu le-a fost ușor, mai ales că ”tăticul” Facebook a trebuit să se mute în  California, pentru a-și administra îndeaproape business-ul. Priscilla l-a urmat și s-a înscris și ea la Facultatea Palo Alto, din California, renunțând la Harvard. Aici, Chan  a urma medicina, iar acum profesează ca medic pediatru și se dedică cercetării privind tranplantul de organe.

Vor deveni părinți anul viitor

Sacrificiile făcute de Priscilla pentru iubitul ei nu aveau să fie în zadar. Relația lor s-a consolidat și a devenit tot mai frumoasă, iar la doi ani după ce s-au căsătorit, cuplul a anunțat că familia lor se va mai mări.

Photo by Noah Kalina. noahkalina.com

Posted by Priscilla Chan on Saturday, May 19, 2012

”Încercăm să avem un copil de mai mulți ani și am trecut, până acum, prin trei sarcini pierdute. Te simți plin de speranță când auzi că vei avea un copil. Începi să-ți imaginezi ce va deveni și visezi la viitorul lui. Începi să-ți faci planuri, apoi acestea sunt distruse. Este o experiență care te face să te simți extrem de singur. Cei mai mulți oameni nu discută despre asta pentru că nu vor ca problemele lor să-i distanțeze – ca și cum ai fi făcut ceva să provoci acest lucru. Așa că te chinui de unul singur”, a scris Mark în mesajul postat pe Facebook, în care anunța că urmează să devină tătic pentru prima oară.

Zuckerberg are o avere de 40,7 miliarde de dolari

Până când le va veni pe lume primul copil, cei doi își țin fanii la curent pe conturile de socializare, Facebook și Instagram, cu viața lor alături de cel mai drăgălaș membru al familiei, Beast, un câine ciobănesc din rasa Puli, specie originară din Ungaria.

În prezent, Mark Zuckerbeg a strâns din Facebook și din alte platforme pe care le-a cumpărat o avere de 40,7 miliarde de dolari.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter