Au peste 80 de ani, dar defilează încă pe podium şi apar în reclame

De Geo Berciu, pe

Chiar dacă au vârsta bunicilor sau chiar a străbunicilor noastre, unele manechine se pare că au descoperit secretul frumuseţii eterne. Au riduri şi păr alb, dar graţia cu care se mişcă, farmecul pe care îl degajă şi misterul de care se înconjoare le fac pe aceste manechine, pensionare din punct de vedere al vârstei, să fie încă foarte căutate.

Carmen Dell’Orefice , 83 de ani

La cei 83 de ani pe care îi va împlini în acest an, Carmen Dell’Orefice este unul dintre manechinele cu agenda plină, fie că este vorba de prezentări de nmodă, fie că este vorba despre şedinţe foto. Numele ei e sinonim cu brandurile de lux, fiind imortalizată măcar o dată de toţi legendarii fotografi ai secolului XX. Întotdeauna cu o ţinută dreaptă, princiară, extrem de studiată, cu ochii enormi, ca de pisică, şi părul argintiu, Carmen Dell’Orefice este o apariţie care încă fascinează.
Au peste 80 de ani, dar defilează încă pe podium şi apar în reclame

China Machado, 84 de ani

Manechin internaţional de succes al anilor 1950, China Machado îşi păstrează încă, la cei 84 de ani ai săi mintea limpede şi exotismul intact. Numită „probabil cea mai frumoasă femeie din lume”, de către fotograful Richard Avedon, pentru care ea a fost model şi muză, manechinul a călătorit în toată lumea, iar admiratorii nu i-au lipsit niciodată. Cea care se distra în Paris cu Picasso şi în New York cu Andy Warhol în tinereţe, face acum pictoriale pentru reviste de modă renumite.
Au peste 80 de ani, dar defilează încă pe podium şi apar în reclame
(Sursa foto: Hepta, Northfoto)
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter