Mandat de arestare pentru Marilyn Manson. Cântărețul este acuzat de agresiune

De Unica.ro, pe
Poliția din statul american New Hampshire a emis un mandat de arestare pentru Marilyn Manson, după ce acesta a fost acuzat de agresiune. 

Marilyn Manson, pe numele său real Brian Hugh Warner, este acuzat de două fapte de agresiune, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare. Artistul în vârstă de 52 de ani și agenții săi ar fost „înștiințați cu privire la mandat de ceva timp”, însă nu au răspuns acuzațiilor, după cum se arată într-un comunicat al Poliției.

Fiecare acuzaţie poate duce la o condamnare cu închisoare pe o perioadă mai scurtă de un an şi la amendarea cu până la 2.000 de dolari, a mai precizat Departamentul de Poliție din Gilford, care a menționat că presupusele agresiuni „nu sunt de natură sexuală”. Acestea ar implica agresarea unui operator video în timpul unui concert din Gilford din 2019.

Marilyn Manson, dat în judecată pentru agresiune de mai multe femei

La începutul lunii mai, Marilyn Manson a fost dat în judecată de Ashley Walters, o fostă asistentă care îl acuză de agresiune sexuală şi hărţuire. În plângerea depusă de avocații femeii, aceasta ar fi spus despre artist că a fost un șef violent, care o obliga să muncească chiar și 48 de ore la rând.

De asemenea, actriţa Esmé Bianco („Game of Thrones”) l-a dat în judecată pentru agresiune sexuală, așa cum a făcut la începutul anului și Evan Rachel Wood. Actrița susține că Manson ar fi abuzat-o în timpul relației lor de trei ani.

Marilyn Manson a negat aceste acuzaţii, spunând că sunt „denaturări oribile ale realităţii”, potrivit Libertatea.ro.

„Evident, arta și viața mea au fost de-a lungul timpul magneți pentru controverse, dar aceste acuzații recente sunt o distorsionare oribilă a realității. Relațiile mele intime au fost în întregime consensuale și cu partenere care aveau aceleași viziuni. Indiferent de cum – și de ce – alții aleg acum să denatureze trecutul, acesta este adevărul”, a transmis cântărețul pe rețelele de socializare după ce fosta lui logodnică l-a acuzat de abuz psihologic, fizic și sexual.

Evan Rachel Wood a mai vorbit în trecut despre abuz

Relația dintre Evan și Marilyn a devenit publică în anul 2007, când ea avea 19 ani și el 38. S-au logodit în 2010 și s-au despărțit un an mai târziu. Actrița l-a acuzat pe cântăreț de abuz pe Instagram.

„Numele agresorului meu este Brian Warner, cunoscut de public drept Marilyn Manson”, a scris Evan pe Instagram. „M-a îngrijit în timpul adolescenței apoi m-a abuzat oribil mai mulți ani la rând. Am fost spălată pe creier și manipulată să mă supun.

M-am săturat să trăiesc cu frica de represalii, calomnii sau șantaj. Sunt aici ca să expun acest bărbat periculos și să acuz numeroasele industrii care i-au permis să facă asta. Mă alătur victimelor care au avut curajul să vorbească despre experiența lor”, a spus aceasta.

Evan a mai vorbit despre abuz în trecut, însă nu a dezvăluit numele agresorilor ei: „Am fost violată de un partener în timpul în care eram împreună”, a declarat atunci.

Potrivit The Hollywood Reporter, în mai 2018, împotriva lui Manson a fost depusă o plângere privind crime sexuale nespecificate, dar care au avut loc începând din anul 2011. Procurorul de district a respins cazul pentru că termenul de prescripție expirase și din pricina „absenței coroborării”.

Ulterior, avocatul lui Manson a declarat că acuzațiile sunt categoric negate de solist.

Sursă foto: Profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter