Evan Rachel Wood, noi acuzații grave la adresa lui Marilyn Manson: „Am fost violată”

De Unica.ro, pe

După ce l-a acuzat de abuz psihologic, fizic și sexual, actrița Evan Rachel Wood face noi dezvăluiri cutremurătoare despre fostul ei logodnic, Marilyn Manson.

În documentarul HBO „Phoenix Rising”, prezentat la Festivalul de Film de la Sundance, Evan Rachel Wood a povestit că Marilyn Manson a violat-o. Totul s-ar fi întâmplat în 2007, când cei doi erau un cuplu și filmau împreună pentru videoclipul piesei „Heart-Shaped Glasses”, în 2007, potrivit news.ro.

Evan Rachel Wood, noi acuzații grave la adresa lui Marilyn Manson: „Am fost violată”

Am vorbit de o scenă de sex simulat. Dar când camerele s-au întors, el a început să mă penetreze cu adevărat. Nu am fost de acord cu asta, a mărturisit actrița. Aceasta a precizat că nu a știut să spună nu, pentru că a fost „învăţată să nu răspundă niciodată”.

Am fost obligată la un act sexual comercial sub un pretext fals (…). Am fost violată în faţa unei camere de filmat. Pot să spun că echipa era foarte jenată şi că nimeni nu ştia ce să facă, a mai povestit aceasta.

În documentar, Evan Rachel Wood a mai dezvăluit că Marilyn Manson a făcut presiuni asupra ei să nu spună presei că nu a existat contact sexual adevărat în timpul filmărilor.

Relația dintre Evan și Marilyn a devenit publică în anul 2007, când ea avea 19 ani și el 38. S-au logodit în 2010 și s-au despărțit un an mai târziu. 

Citește și: Șeful nu a lăsat-o să meargă la baie. Ce a urmat e de tot râsul

Anca Țurcașiu, sexy și provocatoare la 51 de ani. Poza cu care și-a înnebunit fanii

CRBL, atacat dur de soțul Andreei Tonciu. Artistul a jignit-o pe Andreea la Survivor România 2022

Regina Elisabeta a II-a, glumă despre propria moarte

Avocatul lui Marilyn Manson susține că toate acuzațiile sunt false

Howard King, avocatul lui Marilyn Manson, a dezminţit acuzaţii făcute de actriță.

Dintre toate afirmaţiile false ale lui Evan Rachel Wood despre Brian Warner, povestirea videoclipului muzical Heart-Shaped Glasses, filmat acum 15 ani, este cea mai nesăbuită şi uşor de infirmat, deoarece existau mulţi martori.

Scena de sex simulat a cerut mai multe ore de filmare cu multe cadre din diferite unghiuri şi multe pauze lungi între fiecare instalare de cameră. Brian nu a avut o relaţie sexuală cu Evan pe acel platou, şi ea ştie că este adevărul, a transmis acesta prin intermediul unui comunicat.

Mai multe femei, printre care și actrița Esmé Bianco din „Game of Thrones”, l-au acuzat pe artist de viol și alte agresiuni. Poliția din Los Angeles a deschis o anchetă cu privire la acuzațiile aduse lui Marilyn Manson, pentru fapte comise între 2009 și 2011.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter