Kylie Jenner, sora vitregă a lui Kim Kardashian, este însărcinată?

De Adina Radu, pe Ultimul update Luni, 25 septembrie 2017, 14:07
Kylie Jenner, mezina cunoscutei familii Kardashian ar fi însărcinată. Tatăl ar fi Travis Scott (25 ani). Conform TMZ, tânăra de 20 de ani și-ar fi anunțat prietenii că va fi mămică, la începutul acestei luni în timp ce se afla la un festival de muzică.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Multiple surse au menționat și faptul că Jenner ar aștepta o fetiță și că ar urma să nască în luna februarie.

Deși, Travis și Kylie nu au făcut un anunț oficial, surse din apropierea cuplului ar fi declarat pentru revista People că cei doi sunt extrem de fericiți că vor deveni părinți.

Travis și Kylie sunt împreună din luna aprilie a acestui an, după ce Kylie Jenner s-a despărțit de rapperul Tyga. De aceea, mulți spun că Tyga ar fi de fapt tatăl bebelușului.

Pe rețeaua socială Twitter au fost scrise diverse teorii despre sarcina mezinei familiei Kardashian. Majoritatea internauților susțin că nu este o coincidență anunțul lui Kim Kardashian West că așteaptă un copil via o mamă surogat și presupusa sarcină a lui Kylie Jenner.

Se speculează faptul că mezina Kylie ar fi mamă surogat pentru Kanye și Kim. Cel de-al treilea copil al familiei West ar veni pe lume în luna ianuarie, pe când presupusul copil al lui Kylie s-ar naște în jurul lunii februarie. Cei mai mulți utilizatori Twitter cred că acesta este un semn clar, Kylie este mama surogat pentru Kim.

Sursa foto Hepta/ Kendall-Kylie via Best Image

Citește și  Ce rujuri să folosești pentru a avea buze asemenea lui Kylie Jenner

Citește și Îmbracă-te precum Kylie Jenner

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter